Pages

Light Pink

1

Heissan! Joulu tuli ja meni ja vuosikin vaihtui ennenkä ehdin blogiin julkaisemaan yhtä ainutta suunnittelemistani joulupostauksista. Oh well, onpahan materiaalia ensi vuodelle. Toivottavasti teidän joulut ja vuodenvaihteet menivät mukavasti! Kiitos kysymästä, niin meni mullakin. Ruokaa, juomaa, ulkoilua, läheisiä, pitkälle venyneitä iltoja ja pidemmälle venyneitä aamu-unia. Just täydellistä.

Kamerakin oli mukana meidän puolentoista viikon mittaisessa joulunvietossa, mutta sillä otettujen kuvien määrä oli pyöreä nolla. Tietokoneenkin avasin vain muutamia työjutuja varten.

Ja hyvä niin. Ehtiihän näitä viikkoa ennen joulua otettuja kuvia pyöritellä tämänkin vuoden puolella. Mikäpä olisi parempi tapa aloittaa uusi vuosi blogissa ellei lemppareilla asukuvilla naismuistiin! Tän talven tavoitteena on ollut vähentää mustan käyttöä ja tykkään näistä vaaleammista talviasuista ihan hurjasti. Mikseivät valkoinen, harmaa ja huurteinen vaaleanpunainen voisi olla täydellisiä talvivärejä? Mun mielestä ainakin toimivat aikas kivasti jäisen maan ja meressä kelluvien jäälauttojen vuodenaikaan. Mitä olette mieltä?

2 3 4 5 6 7 8 9 10
| NEULE - H&M | FARKUT - CUBUS | NILKKURIT - H&M | LAUKKU - MISS SELFRIDGES|
| HUIVI - BECKSÖNDERGAARD | TAKKI - H&M |

Tämä neule on kyllä ihan huikean mukava päällä, vaikka muistaakseni lähes täyttä keinokuitua onkin. Tuo sivuista auki oleva malli vähän arvelutti mua kaupassa, jopa siinä määrin, että vein sen jo takaisin hyllyyn sovittamisen jälkeen. Ja muutin mieltäni sitten vielä uudestaan. Vieläkään en ole ihan varma onko se paras mahdollinen just noin. Onneksi osaan sen verran neulaa käytellä, että voin sitten tarvittaessa ommella halkiot kiinni, jos vielä kerran päätään mieltäni muuttaa. 

Mitä tykkäätte vaaleasta ja puuterisesta talviasusta? Ja menikö teidän joulut ja vuodenvaihteet mukavasti?

8 Kommenttia

 1. Ihana neule! <3 Sävy on aivan täydellinen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Terhi! Samaa mieltä, se mua just tän puoleen vetikin :)

   Poista
 2. Aivan ihanat värit tuossa asussa ja niin kauniita kuvia ♥ Mun mielestä nuo halkiot on todella mukavat ja antavat neuleelle liikkumavaraa, joka puolestaan tuo rennomman mielikuvan :)

  ♥: Ane

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ane tosi paljon! Totta tuokin, kyllähän se tuo heti vähän erilaista liikettä tuohon neuleeseen :) mun täytyy vielä vähän tunnustella :D

   Poista
 3. Ihanat sävyt kuvissa! Jotenkin utuisen kaunista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, samaa mieltä! Tuo oli hurjan sumuinen päivä, joten luontokin oli samalla linjalla :)

   Poista
 4. Olet jo kolmas (3.!) kaverini, jolla ihan lyhyen ajan sisään näen tämän saman neuleen ja kaikki hehkuttaa sen mukavuutta! Olen yrittänyt metsästää itsekin, mutta en ole vielä löytänyt, ää! Ihana on :) Ja todellakin vaaleat värit voi kuulua talveen, tosi kiva asu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, mutta tämä kyllä on! Mää oon siihen ihan rakastunut ja nyt yritän malttaa käyttää vaan kohtuudella, etten saa sitä heti kulahtamaan :D

   Kiitos Eve! :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.