Pages

Video: Päivä mun kanssa

Moikka kaikki! Hui, nyt ollaan jännän äärellä. Nimittäin nyt olisi vuorossa mun blogihistorian ensimmäinen video, jossa mää puhun! Kuvasin viime viikolla lyhyen päivä mun kanssa -höpöttelyvlogin ja vaikka editoin sen valmiiksi jo heti seuraavana päivänä niin panttasin sitä viikon verran, koska onhan tän julkaiseminen tosi jännää.

Harva meistä nauttii ihan tolkuttomasti oman naaman ja äänen katselemisesta videolla. Minäkään en kuulu siihen porukkaan, mutta olen kyllä omien videoesiintymisten kanssa varmaankin keskivertoa enemmän sujut, koska viestinnän opinnot ovat väkisinkin pakottaneet siihen tottumaan. Tosin, vaikka olinkin tottunut itseäni aina katsomaan niin pidin hyvin pitkään mun omaa ääntä tosi ärsyttävänä, niin nyt toivon, ettette te ajattele samalla tavalla.. heh. 

No, lopetetaan löpinät ja hypätään pidemmittä puheitta muutamaksi minuutiksi yhden tavallisen arkipäivän pariin viime viikolta! Painahan playta!Mitä tykkäsitte ensimmäisestä pienestä vlogista? Oliko ihan oo koo? Entäpä oliko Jenkkien vaalitulos teillekin tehokas aamuherätys? Kommentoikaa ihmeessä, teidän sanat aina ilahduttaa niin!

10 Kommenttia

 1. Pitää kyllä kotona kurkata toi sun video, täällä töissä en kehtaa ettei kukaan näe mitä mää teen työaikana.
  Oman äänen kuuleminen tuntuu ihan kamalalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha niinpä.. mun tulee usein selattua blogeja bussissa, mutta eihän sielläkään voi laittaa videoita pyörimään jos ei ole kuulokkeita mukana :D

   Mulla oli samanlainen fiilis pitkään, nyt olen jo tottunut oman äänen kuulemiseen, mutta pelkään ettei muut ole niin aloitin hyvin maltillisella parin minsan pätkällä :)

   Poista
 2. En ole eläissäni yhtään muuta vlogia katsonut, mutta sanoisin kuitenkin, että hyvin meni! Osaat kivasti muokkailla videopätkiä (siis mm. yhdistää samaan kuvaan...).

  Onko tässä blogissa/vlogissa muuten se sama tyttönen kyseessä, joka ei voinut valita ammatikseen opettajaa tai lastentarhanopettajaa, koska ei voi olla luokka/ryhmäkuvassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo, paljon on vielä harjoitektavaa videon editoinnissa, mutta kiva jos eka tekele oli ihan kiva :)

   Hehe, joopa joo.. Kaikkeen sitä näköjään tottuu! Paitsi sipuliin!

   Poista
  2. No se onkin ollut sitkeä juttu!

   Poista
  3. Mää oon periaatteen nainen :D

   Poista
 3. Heii olipa kiva video! <3 Tykkään kaikenlaisista myday postauksista, ne on ihan parhaita! :) Vihree tee on myös mun lempparia <3 Odottelen jo innolla sun Rooma postauksia, edellisiä oon käynyt jo katselemassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Niina! :) oon ite samaa mieltä, arkisia juttuja on kiva seurailla!

   Jes, mahtavaa! Ensi viikolla tulee parhaat Rooma-vinkit. Kauhean pitkä postaus luvassa, mulla on aika paljon sanottavaa :'D

   Poista
 4. Hei onpa ihastuttava tää sun blogi, lisäsin heti seurattavien listalle! :) Ja tosi kiva arkinen video! Ite tykkään tosi paljon katsella ja kuunnella tällaisia, tee ihmeessä lisää vaan! :) Nyt iski itellekin hinku toteuttaa joku tällainen arkivideo :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi kiitos, mukava kuulla, että tykkäät! :) Tervetuloa seuraamaan <3

   Sama juttu, musta näitä on hirveän hauska seurata, ihan vaan tavallisia juttuja! Ja kannustan sua ilman muuta tekemään itsekin, aikas helppoa myöskin, kun ei tarvii olla mitään sen kummoisempaa :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.