Pages

TUPSULIPPIS

1

Oi rakkaus ja kasa sydämiä! Tässä on heittämällä mun suosikkivaatekappale koko maailmassa just nyt - siis tuo tupsulippis ❤ En meinaa pystyä muodostamaan edes kunnollista lausetta (nojoo, koskapa pystyisin), kun fiilistelen tota niin paljon. Käytännöllinenhän se ei todellakaan ole, koska korvat jäätyy, mutta kauneuden vuoksi voi välillä kärsiä, eikö vaan?

Mullahan on aina ollut heikko kohta talvilippiksiin. Tää on jo kuuluisa vitsi, mutta haaveilen vanhuudesta ja siitä, että mun vierellä on silloin Joni talvilippis päässä. Sen pitää vaan olla sellainen oikea. Sellainen, jossa kääntyy sisältä läppä korvia suojaamaan. Se ei olisi ollenkaan hullumpi lisäosa tähän munkin lätsääni, mutta näillä mennään. Käytän tätä silti koko talven, käytänpäs!

2 3 4 5
| TUPSULIPPIS - ASOS | HUIVI - H&M |

Tilasin tuon lätsän muuten Asokselta. Olin tilaamassa sieltä muuta ja katselin vielä halpoja asusteita, jotta saisin tietyn summan täyteen ja ilmaiset postikulut. Sieltähän tämä seitsämän euron ihanuus sitten löytyi.. ja oli muuten paras osa tilausta, kun niistä muista kahdesta tuotteesta toinen puuttui ja toinen tuli rikkonaisena. Success! Onneksi tupsulippis pelasti päivän tuolloinkin.

Mitä tykkäätte tupsulippiksestä? Ihan totaalista hulluuta vai ihan totaalista söpöyttä? Tunnustaako joku muu menevänsä välillä talvella ulkonäkö käytännöllisyyden edellä?

Joka tapauksessa, lämmintä viikonloppua teille kaikille ❤

4 Kommenttia

 1. Upea ja ihana ja söpö ja taas just passeli sulle! Edelleenkään en voisi itselle kuvitellakaan...kaikissa sun ihanissa hatuissa olen tavallistakin pöhkömmän näköinen. Siksipä ei häissäkään hattua näkynyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt täytyy kyllä yhtyä jokaiseen kehusanaan, toi on niin paras hattu! :D

   Mutta sitä mieltä kyllä edelleen oon, että se on vaan sun omassa päässäs (ehhehe), ettei sulle hatut sovi.. Mutta onneksi ei oo pakko käyttää ja kuninkaallisiin häihinkin löytyi toinen, yhtä hyvä ratkaisu :)

   Poista
 2. aaaa siis aivan ihana tuo lippis!!Sopii sulle kyllä tosihyvin:)) Pitää käydä pyörii kaupoilla jos jossain kivijalka liikeessä olisi samanhenkinen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saara! Mää oon ihan samaa mieltä, vaikka tuntuu, että livenä kaikkien ensimmäinen reaktio on, että "MIKÄ TOI ON?!" :'D Tänä vuonna on ollut aika paljon tupsujuttuja, että toivottavasti tärppää! Mullakin olisi himotuksen kohteena sellainen pipo, jossa olisi kaksi tupsua vähän kuin nallen korvina :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.