Pages

Talvitunnelmaa

1

Voi mikä ihana talvi! Mää oon niin innoissani! Lunta on isot kinokset, poskia kipristää pakkanen ihan vaan kauppareissullakin ja hämärässäkään ei ole enää niin pimeää, kun kaikkialla on niin paljon valkoista. Talvi. Se on kyllä mun lemppari vuodenaika. Aina välillä sitä epäilee itseäänkin noin todetessa, että ihanko todella nautin loskasta ja pimeydestä. Koska enhän mää kyllä nauti. Mutta pakkasesta ja lumesta nautin niin paljon, että se korvaa loskan aiheuttaman harmituksen.

Vaikka se on syksy, jota blogimaailmassa hallitsevat viltit, teekupit ja kynttilänvalo, niin ei tämä alkutalvi jää kyllä yhtään kakkoseksi. Nyt jos koskaan sitä vasta nauttiikin loputtomista teekupillisistaa, villasukista ja vilteistä. Siitä, että kynttilän valo on oikeasti ainoa valo. Keittiössä on suorastaan pakko laittaa hellalle porisemaan jotain pataa. Mielellään yrteillä ja äidin kasvimaalla kasvattamalla valkosipulilla maustettuna. Kyllä kiitos!

3a 2 3b

Tänään olen muuten tehnyt jotain uutta tietokoneen näpyttelyn, artikkelien lukemisen ja lumisateen tuijottelemisen ohella. Koitin nimittäin ensimmäistä kertaa vlogata (jotain muuta kuin reissua). Saas nähdä miltä materiaali näyttää jahka sen pääsen koneelle siirtämään. Nyt kuitenkin menen napsauttamaan hellan päälle ja laitan padan porisemaan. Reseptiä helppoakin helpompaan pastapataan tulossa blogiin varmaankin ensi viikolla.

Oletteko tekin päässeet nauttimaan jo lumisista keleistä? Vai ettekö nauti niitä ollenkaan? Ihanaa ja lämmintä viikonjatkoa kaikille joka tapauksessa!

6 Kommenttia

 1. Oi vitsit miten ihania fiiliskuvia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saga! :) Talvessa on kyllä jotain ihanaa taikaa!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Ane! :) Eilen oli niin ihanan talvinen tunnelma, että pakko oli räpsiä muutamat kuvat :)

   Poista
 3. Kyllä talvella lunta pitääkin olla; aika näyttää miten nämä lumet kestää. Kaunista teidän parvekkeella ja voi, miten kuuma siinä voi kesähelteellä ollakaan auringon porottaessa! On se mahtavaa, että meillä on monta erilaista vuodenaikaa, sillä ¨jokaisessa on jotain erilaista ja ihanaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt nautitaan täysillä, kun KERRANKIN monen vuoden tauon jälkeen, meidänkin asuinseuduilla päästään nauttimaan lumesta :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.