Pages

Pakkomielle pooloihin

Taas kerran täytyy todeta, että oon mää vaan helposti taivuteltavissa. Kun loppukesästä pooloneuleita alkoi näkyä blogeissa, kaupoissa ja katukuvassa pelottavan paljon, minä vain totesin skippaavani tämän trendin yhtään edes miettimättä. Mutta nyt on silmä ehtinyt muutaman kuukauden tottua ja yhtäkkiä oonkin huomannut vilkuilevani pooloja kauppojen valikoimissa ja muiden päällä sillä silmällä.

Enää en panisi ollenkaan pahitteeksi, jos kaapista löytyisi joku kiva poolo. Mielellään sellainen, jonka kaulus olisi vähän lyhempi eikä taittuisi kaksin kerroin. Ja ihan ehdottomasti joku vähän paksumpaa neuletta oleva ja löysempi malli. Tiukasti tyköistuvat ja ohuet, jopa trikoiset, pollot näyttävät kyllä kivoille muilla, mutta en voisi kuvitellakaan itselleni. Ysäritraumat on liian tuoreet niihin. Kauppojen valikoimissa oli jopa huolestuttavan paljon sellaisia versioita, joissa on keskellä edessä lyhyt vetoketju. Lämpökerrastoissa varsin toimiva juttu, mutta ihan normi pukeutumisessa... no, ei mulle ainakaan.

Neuleet
| 1. Zara | 2. Gina Tricot | 3. H&M |
| 4. Lindex | 5. H&M | 6. Lindex |

Sen sijaan näistä pooloista voisin kyllä kelpuuttaa kaappiini minkä vaan. Kunhan materiaali ei kutittaisi! Malliltaan näistä mun suosikki on tuo tummansininen H&M:n versio. Se, jos löytyisi tuollaisessa hempeässä roosan sävyssä niin olisin täysin myyty. 

Uppoaako teille pooloneuletrendi? Onko neulevalikoima jo täydennetty vai olisiko vielä aukkoja talven vaatekaapissa? Ja joo, tiedän.. Samsøe&Samsøe on ehdottomasti tämän syksyn kuningas, mitä trendineuleisiin tulee, mutta ikävä odottelen hetken vielä lottovoittoa ennen niihin sijoittamista!

2 Kommenttia

 1. Kivan näköisiä ja ensin kyllä luulinkin että ovat kaapistasi napattuja; olivat sen verran "sinun näköisiä"!

  Itse en kyllä voisi noin lämpimiin neuleisiin pukeutua, vaikka kotona usein fleecetakkiin tai tilkkutäkkiin kääriydynkin. Töissä puolestaan yleensä on sen verran säpinää, että pysyy lämpöisenä ilman poolojakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, ei mullakaan sentään näin paljoa ole neuleita... valitettavasti :D

   Sulla kyllä riittää työmaalla säpinää, että en yhtään ihmettele :) Meillä on kyllä nyt kotosalla taas niin vilu, että poolo olisi tarpeen.. ei ole nimittäin vieläkään oikein lämmennyt patterit, vaikka kelit on kylmät, hrr....

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.