Pages

Kuukausi jouluun

Koti_joulu_5 Koti_joulu_1

Marraskuun kahdeskymmenesneljäs. Tasan kuukausi jouluun. Eikä meillä ainakaan ole kynttilöitä lukuunottamatta vielä yhtään joulua kotona. Kun näin tämän päivän päivämäärän kalenterissa, mulle iski hillitön tarve päästä pukemaan kotikoloakin jouluasuun. Oli oikein pakko kaivaa muutaman vuoden takainen postaus esiin ja fiilistellä vanhan Turun kämppämme joulutunnelmaa. Niin kaunista, vaikka itse sanonkin!

Nyt käyn vain sisäistä kamppailua, että jaksaisiko alkaa tänään vielä siivoamaan ja hakea joulukoristeet varastosta (koska sotkuiseen kotiinhan niitä ei voi laitaa).. vai malttaisiko kuitenkin odottaa huomiseen. Tänään kun on pyykkipäiväkin ja kolme koneellista lakanapyykkiä odottaa, että lähtisin kiikuttamaan niitä pyykkituvalle. First world problems, indeed....

Onko teillä jo joulukoristeet laitettuna? Vai laitatteko ylipäänsä ollenkaan?

6 Kommenttia

 1. Joo oon höyrynny joulusta monta kuukautta ja oli pakko laittaa itelle rajaks marraskuun alku, eli tän kuun alusta on meillä ollu joulujuttuja...:D kynttilöitä oon kyl poltellu jo elokuust lähtien...;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei mahtavaa! Säähän oot selvästi kunnon kovan luokan joulufani, mun täytyy tunnustaa jääväni kyllä sun taakse tossa kisassa :D

   Voi vitsi miten ihanaa, teillä on sitten jo joulu siellä kotona ihan valmiina! Oon kade! :) Tosin tuikkujen poltto on täälläkin aloitettu kai jo elokuussa, heti kun hämärtyy niin kaivan aina jotkut neutraalit tuikkukipot esiin :D

   Poista
 2. Kynttilöitä... alkusyksy menee aina erilaisia tuikkukippoja vaihdellessa ja aina marraskuussa siirryn järeämpiin kynttilöihin, kuten ihana Ikean paksukainen!

  Talvinen ovikranssi on ollut eka lumista asti ovessa. Muutoin jouluun koristautuminen alkanee tänä viikonloppuna, sillä tajusin eilen, että sunnuntaina on ensimmäinen adventti ja silloin pitää olla jo jotain!

  Paitsi muistinhan, että uusi askarteluinnostuksenihan on tuonut jo uutta jouluilmettä! Pidän sen vielä salaisuutena, sittenpä näet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tutulle kuulostaa kynttilöiden suhteen. Tänään kaivoin esiin festivot ja kolme viimeistä pallokynttilää, joita viime vuodelta jemmasin.

   Jep, sama juttu herätti täälläkin, että eka adventtihan se jo on!

   Ei kai sentään lisää kuusenkoristeita?! :D

   Poista
 3. Eipä ole tällä kertaa kuusenkoristeista kyse...onneksi, sillä ei mahtuisi kuuseen enempää!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.