Pages

Hääkuvaprintit tilattu

TTD
Kuva: Jaakko Perälä www.jaakkoperala.com

Meidän häistä on ehtinyt kulua jo puolitoista vuotta (missähän välissä, kysyn minä) ja muutama viikko sitten saatiin aikaiseksi laittaa kotiin kehyksiin ensimmäinen hääkuva, kun vihdoin lokakuussa tilattiin paperille meidän tajunnanräjäyttävän huikeat hääkuvat. Osasyy siihen, ettei yhtään ihanaa hääkuvaa ole kotona esille päässyt, on juurikin niiden kuvien hienous. Meille oli alusta asti aika selvää, että tavallinen kehyksiin laitettu kuva kirjahyllyssä ei ole meidän juttu eikä tee kuville oikeutta.

Hyvin pian löysin kuitenkin helsinkiläisen Plywood Print -nimisen yrityksen ja meidän kuvahommat selkiytyivät. Kyseinen yrityshän tulostaa valokuvia kotimaiselle koivuvanerille, ilman valkoista mustetta ja siten, että puun kuviot kuultavat musteenkin läpi. Tuloksena on ihan tajuttoman hienoja printtejä, joissa kaunis valokuva ja luonnonläheinen, kotimainen puu kohtaavat. Tämän löydöksen jälkeen ostopäätöstä viivytti enää hinta, mutta Black Friday -tarjouksen innostamana klikattiin vihdoin hääkuvia ja trash the dress -otoksia vaneriprintteinä ostoskoriimme.

Tosin ei mitään ihan noin hääkuvaisaa kuin tuo ylläoleva kuva meidän trash the dress -päivältä.. Meidän makumme hääkuvien suhteen ei ole nimittäin sieltä ihan perinteisimmästä päästä ja sen mukaan valittiin kuvaajatkin. Printteihin siis valikoitui kuvia meidän hääpäivältä (ja mekonuitosta), jotka ovat upeita kuvia sellaisenaan, eivät niinkään hääpotretteja. Kiinnostaako teitä muuten nähdä täällä ei-hääblogin-puolella mitään häihin viittaavaakaan? Esimerkiksi noita trash the dress -kuvia?

PlywoodPrint_1 PlywoodPrint_2

Kuvakaappauksia Plywood Printin nettisivuilta www.plywoodprint.com

Kannattaa ilman muuta kurkata Plywood Printin sivuille, jos koivuvaneriprintit houkuttelevat yhtään. Pisteet myös siitä, että kyseessä on tosiaan kotimainen yritys ja vanerikin on suomalaista puuta. Inspiraatiota saa myös seuraamalla heitä Instagramissa @plywoodprint.

Ja jos kaipaa lisää visuaalista herkuttelua instasyötteeseensä, kannattaa laittaa seurantaan myös meidän häät kuvannut Jaakko Sorvisto @jaakkosorvisto ja meidän trash the dressit kuvannut Jaakko Perälä @japerala! Tosin varoituksen sana: näiden herrojen instafeedistä nousee aivan tolkuton reissukuume. Ja hääkuume. Taas.

Ps. Mikään tässäkään postauksessa ei ollut maksettu mainos tai minkään sorttinen yhteistyö vaan ihan vain minun mielipiteitäni ja kokemuksiani!

Pps. Rooman parhaat matkavinkit -postaussarja jatkuu vasta loppuviikosta. Niskaan kaatui yksi perjantaina häämöttävä deadline ja sitä ennen ei ole aikaa näpytellä niin pitkää postausta kuin mun reissuvinkkipostaukset on tupanneet olemaan... mutta to be continued!

12 Kommenttia

 1. Ooh, tämäpä oli mielenkiintoinen uusi tuttavuus! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, itsekin olin ihan yllättynyt ekan kerran kun muistaakseni Instagramissa tähän ideaan tutustuin... ja heti ihastuin <3 :)

   Poista
 2. Todella kaunis tuo ensimmäinen kuva ♥ Ja tulee varmasti erittäin erilaiset kuvat muistoksi tuon Plywoodin kautta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Niin on munkin mielestä, ihan eoätodellisen ihana <3

   No niinpä, toivotaan, että ovat kivat livenäkin! Ja toivotaan, että valmistuvat pian.. Huomenna pitäisi olla valmista :)

   Poista
 3. Upea toi kuva!

  Ja minullekin tämä on ihan uusi tuttavuus, pitääkin tutustua tarkemmin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riikka! Kannattaa ilman muuta vilkaista, musta tuo on ideanakin niin ihana ja kuvat näyttää kyllä ihan mahtaville, kun puu kuultaa sieltä läpi :)

   Poista
 4. Ihan mielettömän upea toi kuva teistä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Linda tosi paljon! :) Mää rakastan sitä itekin ihan hirveästi <3 ollaan kyllä niin onnekkaita, kun saatiin Jaakko (joka on meidän hyvä ystävä) houkuteltua järveen meitä kuvaamaan :D

   Poista
 5. Toi eka kuva on ihan TÄYDELLINEN! *_*

  VastaaPoista
 6. Kiitos vinkistä, nuohan ovat upeita ja vielä täysin kotimaisia! :) Upea kuva teistä muuten. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa tosiaan laittaa kyseinen firma korvan taa, jos joskus printtejä kaipaa :) minä ainakin tykkään tukea kotimaista!

   Kiitos Milla <3

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.