Pages

Kylmenee

Loka_1

Huih, tässähän meinaa tulla vilu ihan vaan näitä kuvia katsellessa! Nämä on tämän syksyn ensimmäiset kuvat, joita räpsiessä tuli ihan suoraan sanottuna kylmä. Ainakin koiville, joita parhaansa mukaan lämmittivät vain vaivaiset sukkikset.

Sen sijaan tuo kollaripaita on kyllä hurjan rakas, lämmin teltta. Siihen tulee hautauduttua kotona harva se päivä, kun odotellaan sitä, että ulkona lämpötilat menisi kunnolla pakkasen puolella. Vasta siinä vaiheessa nimittäin meidän taloyhtiön termostaatit toteaa, että okei, lisätään sitä lämpöä sitten. Sama juttu oli viime vuonna ja uskokaa, kun sanon, että kyllä se sapetti meidän talon mummuja. Porinaa aiheesta riitti moneksi viikoksi ja sama meininki on tänäkin vuonna.

Tästä yhdistelmästä olen kyllä kokonaisuudessaan tosi ilahtunut. Mun vaatekaapissa on normaalisti hyvin selkeä jaottelu siistien vaatteiden ja kotivaatteiden välillä, joten on virkistävää keksiä keinoja pukea niitä kotikuteitakin vähän skarpimpaan muotoon. Pellavaisen paidan kaulukset ja hihat vaan kurkkimaan ja nahkakengät jalkaan. Tadaa! En nyt välttämättä ihan toimistolle tässä kokonaisuudessa suuntaisi (varsinkaan noissa ylipolvensukka -sukkiksissa), mutta lauantaiselle lounaalle kyllä.

Loka_2 Loka_3 Loka_4 Loka_6 30597402031_8562951d1e_o
| COLLEGEPAITA - H&M | PELLAVAPAITA - CUBUS | SUKKIKSET - H&M |
|NILKKURIT - DINSKO | RANNEKORU - PANDORA |

Lauantaista puheen ollen, oli muuten aivan ihana viikonloppu! Ihmisiä, ruokaa, raitista ilmaa, lepoa ja menoja ihan täydellisessä suhteessa. Lauantai-iltana ahmittiin putkeen loput Vain Elämää -jaksot, jotka meiltä oli jäänyt välistä (vain neljä kröhöm). Valehtelisin, jos väittäisin, että kuivin silmin pysyttiin.

Oletteko te seuranneet Vain Elämää? Mitkä on olleet teidän suosikkivetoja? Entäpä mitä tykkäätte asusta? Ja saa myös tunnustaa, jos löytyy muita, joiden kotivaatteet on äärimmäisen kotoisia!

Toivottavasti teilläkin oli hyvä viikonloppu! Lämmintä alkavaa viikkoa jokaiselle 

4 Kommenttia

 1. Kotoisia, mukavia vaatteita heti päälle, kun töistä tullaan!

  Olen nähnyt tuon collarin sun päällä tosi usein, mutta hauskasti se tällääntyy näköjään vaikkapa mekoksi ja tuo kauluspaita siellä alla tekee hyvän säväyksen. Ihanat sukat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama on täällä strategia, paitsi äiti, sun kotivaatteet ei oo kyllä tällaisia rönttävaatteita kuin mun on! Sullahan on melkein aina esim. joku kiva kotihame :)

   Jep, harvemmin sitä on tullut näin yhdisteltyä, mutta kiva keksintö oli omastakin mielestäni! Noi on itse asiassa sukkikset vaan, eikä irralliset sukat ollenkaan :)

   Poista
 2. mä tykkään tästä asusta kyllä!! Kivasti juuri yhdistetty rentopaita, mutta kengät ja kaulukset tekee skarpimpan:) Itse kaipaisin juuri tuollaista pidempää paitaa, joka olisi rento, mutta menisi myös kodin ulkopuolella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, niin mää järkeilin kanssa. Kiva, että oot samaa mieltä :) Oi vitsi, määkin kaipaisin jotain vielä vähän tätä siistimpää paitaa tohon tarkotukseen, vaikka jotain löysää ja pehmoista neuletta :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.