Pages

Orange it was!

Oranssi_1

Niin vaan viikonlopun häihin päälle päätyi juuri se mekko, jota itsekin alunperin kaavailin ja kaikki tekin kannatitte. Sen verran myös purin hammasta, että jonkin aikaa tallustelin korkkareilla menemään.. tosin mekkopostauksessa vilauttamani korkkarit vaihtuivat vielä mukavampiin ja tukevampiin. Illasta sitten heitin kyllä korot ihan rohkeasti nurkkaan ja jammailin tanssilattialla paljain varpain ja nilkkatuki jalassa. Ei todellakaan mikään tyylikkäin näky, mutta sillä ei enää siinä vaiheessa ollut mitään väliä. Mulla oli muuten aivan katastrofaalinen bad hair day tuolloin. Kaikki mun hiustenlaittotaito ja -menestys oli ilmeisesti kulunut edellisenä viikonloppna.. mutta hyvä niin, koska silloin laitoin myös morsiamen hiukset!

Mutta täytyy kyllä taas kerran sanoa, että olihan muuten nämäkin häät hyvät kekkerit, ai että! Häät vaan on parhaita, voisin juhlia sellaisia vaikka joka viikonloppu.

Oranssi_2 Oranssi_3 Oranssi_4 Oranssi_5 Oranssi_6

Mitäs tykkäätte asusta?

10 Kommenttia

 1. Ihanasti hiukset :) Osaisimpa itsekkin laittaa kampauksia ♥ Eikun harjoittelemaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Kehut tuntuu erityisen kivalle, kun tuolloin oli tosiaan todella huono hiuspäivä :)

   Poista
 2. Ihanan ehjän tyylinen asu, kaikki palaset ja jopa kuvauspaikka sopii ihan nappiin yhteen - sellaista kesätanssilavantaustatunnelmaa :) sun hymy ja onnellisuus on vaan niin valloittavat aina! Hyvä asuvalinta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon ihana! :) aluksi tunsin oloni tosi epävarmaksi ja toivoin, että olisin ottanut jonkun muunkin mekon mukaan, mutta loppujen lopulta viihdyin tosi hyvin.. ja oli niin ihana päivä, ettei kyllä paljon jaksanut omaa ulkonäköään murehtia. Oli kyllä niin ihana fiilis, että kiva jos se myös näkyy :) kiitos ihanista sanoista <3

   Poista
 3. Oii miten ihana asu ja sinä! Oikeen hehkut <3 Upeasti myös nuo sinun hiukset! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iso kiitos Tania! :) Olin kyllä oikein hyvällä fiiliksellä näissä kuvissa, että ehkä se näkyy! :)

   Poista
 4. Oooi, upea kokonaisuus! Herkkä sekä vaatimaton. :)

  VastaaPoista
 5. Upea kokonaisuus ja mielettömän hieno kampaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Riikka, ihan kuulla kun olin itse niin tyytymätön hiuksiini tuolloin! :D

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.