Pages

Valentine's outfit

Moi kaikki! Perjantaina näitte pienen vilauksen treffi-illan asusta, mutta tässäpä olisi koko komeus kuvissa. Tuo hame on ollut viimeisen kuukauden ajan niin paljon käytössä, että se varmaan kasvaa muhun kohta kiinni. Kirkkaan pinkin ja tasaisen mustan yhdistelmä kaipasi musta vähän jotain lisää, ja tuo valkoinen helmikirjailtu pikkulaukku osoittautuikin aivan täydellisen raikkaaksi lisäksi. Vai mitä tykkäätte? Korviksetkin oli kuin luotu tähän asuun.

Valentines_0 Valentines_1 Valentines_2 Valentines_3 Valentines_4 Valentines_5 Valentines_6 Valentines_7

Ja mikä kaikista tärkeintä, meidän treffi-ilta oli ehkä paras ikinä. Oli niin ihanaa! Otettiin alkudrinksut tässä kotona, kun mun velikin oli pyörähtämässä. Sitten suunnattiin kahdestaan ravintolaan ja istuttiin, syötiin, puhuttiin ja naurettiin oikein ajan kanssa ja kunnolla. Tällaista luksusta ei ole tapahtunut ihan oikeasti ikuisuuteen!

Mitä tykkäätte asusta? Toimiko valkoinen laukku teidän mielestä yhtä hyvin kuin mun?

4 Kommenttia

 1. Kyllä tämä sinunkin asukokonaisuus toimii ihan täydellisesti keskenään ja tykkään hirmuisesti tuosta laukusta! Todella söpö ja tyylikäs :) Paita mätsää hameen kanssa hyvin yhteen ja oletpa todella kauniin lettikampauksen loihtinut! Olen yrittänyt harjoitella tuollaisten tekemistä, mutta tarvitsee vielä harjoittelua paljon lisää että alkaa sujumaan. Ihanaa että on noin mukava treffi-ilta ollut, kyllä piristää arkea kummasti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon Jasmina! :) Mutta hei, lettikampaukseen annan sellaisen vinkin, että kannattaa kokeilla tällaisia huijauksia niin kuin tämäkin. Olen vaan tehnyt toiselle sivulle ihan normaalin letin, jonka sitten asettelin menemään taakse ja nutturan yli ja kiinnitin pinneillä paikoilleen! :) Eli onnistuu keltä tahansa, joka osaa tehdä tavallisen letin!

   Todellakin, näitä tällaisia iltoja osaa kyllä arvostaa, kun niitä ei turhan usein ole. Ihania piristyksiä tosiaan <3

   Poista
 2. Ihastuttava ja romanttinen asu -tykkään! Ja tuo pikku laukku on kyllä sulonen ja sopii asuun erinomaisesti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Tania! Kiva kuulla, että tykkäät :) Tuo laukku on kyllä mustakin tosi suloinen, mun tekisi mieli käyttää sitä koko ajan :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.