Pages

#PinkLips

Pakko hihkua vielä täällä bloginkin puolella mun viimeaikaisesta ihastuksestani, koska kaikki eivät Instagramia harrasta. Mutta enpä ole varma onko olemassa mitään talvipäiviä ja kalpeita kasvoja enemmän piristävää, kuin pinkki huulipuna? Täällä ollaan kyllä ihan liekeissä herkullisista huulipunasävyistä. Myönnän, että on tullut sudittua huulia pinkiksi jopa sellaisina päivinäkin, jolloin koko päivä on tullut istuttua kotona koneen edessä Gradu.doc edessäni.

Instagram_huulet

Ehkä se on jotain kevätkaipuuta jopa mulla, vannoutuneella talven rakastajalla. Sitä sen täytyy olla, koska tulipa tässä mieleen toinenkin juttu joka piristää yhtä paljon - tuo ihana aurinko, joka käy välillä taivaalla muistuttelemassa olemassaolostaan. Tänään on ollut niin ihanan aurikoinen päivä, että oli ihan pakko suunnata pienelle päiväkävelylle koneen näpyttelyn välissä. Ja onneksi suunnattiin - kyllä nyt taas jaksaa!

Ja hei, jos haluat suunnata seurailemaan Intagramissa niin täältä minut löytää!

6 Kommenttia

 1. Täytyy alkaa seuraa sua instassa! Mä pidän myös pinkistä huulipunasta ja tottahan toki se myös piristää aika tavalla. On kyllä ihanaa kun aurinko niin innokkaasti pilkistelee jo ja kevät vaan lähenee. Tsemppiä gradun kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä vaan, ihan kummasti saa uutta puhtia ihan vaan valon lisääntymisestä :) Kiitos Reetta! Sitä tarvitaan!

   Poista
 2. Kohtalotoveri täältä kirjoittelee gradu.docin äärestä! Milloin sun pitäisi valmistua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, tuo kysymys on tällä hetkellä mun inhokkikysymys koko maailmassa! :D Optimistiseesti ajateltuna kesän aikana, mutta realistisesti vuoden loppuun mennessä. Tsemppiä sinnekin koneen ääreen!

   Poista
 3. Pinkki huulipuna on minullakin suosiossa! Hyvältä näyttää:) Ihana kun on aurinkoisia päiviä, itselläni on ainakin jo hirmuinen kevään odotus päällä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mulla oli pitkään vähän tummempien marjaisten punaisten kausi, mutta nyt kirkas pinkki tuntuu parhaalle :)

   Ja sama täällä kevään odotuksen suhteen. Olisi kiva malttaa nauttia talvesta, mutta kun kaipaan niin kovasti jo aurinkoa, kuivaa asfalttia ja vihreyttä! :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.