Pages

Mini M.A.C asussa

Mac_a

Moikka vaan! Blogi hiljeni muutamaksi päiväksi, kun meille tuli vieraita. Muutama päivä kului hujauksessa ystävän seurassa ja hänen pikkuneitinsä kanssa puuhaillessa. Ja sitten suuntasin itsekin muutaman päivän reissuun ja täällä ollaan vieläkin. Tarkoitus olisi suunnata taas iltajunalla kohti Turkua, joten kotona ollaan vasta lähes puoliltaöin. Huh. Väsyttää jo nyt!

Mutta sitten taas asiaan. Tällä kertaa jakoon muutama kuva asusta, joka oli päälläni jo muutama viikko takaperin. Silloin en ollut yhtään tyytyväinen kuviin ja ajattelin, että ne jäävät kyllä julkaisematta. Nyt pienen tauon jälkeen katselin niitä uudestaan ja päätin kuitenkin laittaa muutaman jakoon. Tämä on ensimmäinen blogiin päätyvä asu, jossa on mukana tuo ihana Mini M.A.C:ni. Tämä asu on siitä hauska, että asujen piristykseksi hankittu laukku tuntuu lähes hukkuvan tähän kokonaisuuteen, kun asun mekko on printtinsä ja värinsä puolesta voimakkaampi katseenvangitsija. Mutta eihän sekään haittaa.

Mac_c Mac_b
Rebecca Minkoff Mini M.A.C. -laukku
Peacocks -mekko
Converse - tennarit

Tuo mekko on muuten mun suuren rakkauden kohde. En tiedä miten osaisin kuvailla sen materiaalia. Mulla ei ole ikinä ollut mitään vastaavaa. Se on hyvin kevyttä trikoota, mutta ei kuitenkaan ollenkaan tavallista trikoota. Kangas on ikäänkuin paksumpaa... olematta kuitenkin paksumpaa! Se tuntuu vähän sille, kuin se olisi pumpulista tai vanusta tehtyä kangasta. Paksua ja unelman pehmeää, mutta silti hyvin kevyttä. Sanalla sanoen täydellistä.

Minä muuten tykkään asupostauksia lukiessani kuulla myös muutaman sanan asun taustalta. Muutaman sanan siitä, miksi se tuli puettua päälle tai millaiseen tarkoitukseen. Vaikka toki eihän se tausta itse asua ja ideoita miksikään muuta, mutta jostain syystä todellisuuspohja tekee minusta asusta inspiroivamman. Tuntuu jotenkin helpommalle samaistua tyyliin ja pukeutumiseen silloin, jos se on oikeasti jonkun arjessaan (tai juhlassaan) käyttämää. Upeita kuvia tulee myös ns. lavastamalla asuja, mutta mun makuun, ainakin enemmän, on asut, joiden taustatarinaan voin samaistua itse.

Mac_d

Siksipä onkin pakko kertoa teille tähän asuun liittyvä tarina. Nimittäin sinä päivänä kun nämä kuvat napattiin olin lähdössä illalla erääseen tapahtumaan. Kuvat napsaistiin jo muutamaa tuntia aikaisemmin. Loppujen lopuksi jouduin kuitenkin vaihtamaan tämän asun toiseen ennen lähtöä, koska yhtäkkiä huomasin peilin ohitse käveltyäni, että mun rintakehään oli tullut ihan hillitön, kirkkaanpunainen ihottuma. Ja koska mekon kaula-aukko on (miehen sanojen mukaan)  aika antava, en halunnut lähteä menoihini ihottuma rintakehällä heloittaen! Joten oli pakko vaihtaa päälle kiireesti toinen asu, huomattavasti korkeammalla kaula-aukolla. Mutta ei mennyt hutiin sekään. Tuli nimittäin niin kiva kokonaisuus, että sitä yhdistelmää on tullut käytettyä jo muutaman kerran sen jälkeenkin.

Että sellaista todellisuutta täällä. Ihottumakin oli laskenut jo, kun illalla palasin kotiin. Tosi outoa, ettei koskaan selvinnyt, mikä sen aiheutti!

6 Kommenttia

 1. Siis apua kuinka herkun väriset Converset! Käy kyllä todella hyvin tuohon sun mekkoosi, upea kokonaisuus kerrassaan:) Ihanaa ku kevättä tuntuu olevan ilmassa melkein joka blogissa, eihän se enää kaukana olekaan;) Tuo ihanaa postiviisuutta päiviin♥ Hei jäi kiinnostaa mikä kokonaisuus päätyi päällesi loppujenlopuksi? Laitahan kuvia ! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vaan! Ostin ne viime kesänä ja on ollut kyllä ihan nappi värivalinta! :) Kiitos paljon! Ja niinpä, oon huomannut samat, että kevät on tuntunut innostavan tosi monia ihan tässä viime viikkoina.. ja tottahan se on, että kyllä tästä valosta saa energiaa!

   Ja voi ilman muuta - kunhan vain saisi kuvia napsaistua niin laitan toki! :)

   Poista
 2. Onpa herkullinen asu <33 ai että nuo kengät!!<33

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Noi pastellisävyt on kyllä munkin mieleen kovasti! :)

   Poista
 3. Ihanan pirteä ja romanttinen asu <3 ihana idea kertoa asusudta taustaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Marika! :) Musta on jotenkin aina kiva saada vähän enemmän tarttumapintaa. On jotenkin inspiroivampaa, kun näkee, että ihan samanlaisten arkisten juttujen kanssa painii kaikki ne upeat naisetkin muiden blogien takana :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.