Pages

Ombre & stamping

Liukuväri_1 Liukuväri_2

Moikka vaan ja hyvää maanantaita! Täällä herättiin siihen, että viime viikon pikkuflunssa näyttää kääntyvän huonompaan suuntaan, ainakin kurkku on ihan älyttömän kipeä ja olo tukkoinen. Tän hetken olo ei yhtään sovi näihin mun esittelemiin hempeän kauniisiin kynsiin. Nyt olo kun on kaikkea muuta.

Mutta hempeät sävyt jatkavat suosiotaan mun kynsillä. Kaipa se kevät näkyy siinäkin, että kynsille tekee mieli lakkailla vain lempeitä pastellisävyjä. Tai kirkkaita väripläjäyksiä! Neonpinkkiä on nimittäin nähty mun kynsillä viime viikkoina paljon (ja varpaissa on tälläkin hetkellä). Tällä kertaa laitoin kynsille pastellisen liukuvärin ja ihan hirveän pitkästä aikaa leimaukset. Halusin kynsiin vähän mielenkiintoa ja laitoin liukuvärit aina eri päin joka toiseen kynteen. Leimauksetkin tein joka sormeen eri tavalla. Mielestäni tulos oli ihan älyttömän kiva! Mulle tulee näistä jotenkin vähän Aasia mieleen, ehkä se johtuu noista kuvioista. Joka tapauksessa tykkään kovasti. Tykkäättekö te?

Liukuväri_3 Liukuväri_4

Lakkoina käytin Essien Mint Candy Applea ja Kikon violettia sävyssä 330. Leimaukset tein Konadin valkoisella leimauslakalla He-He -laattaa käyttäen.. kyseiseltä merkiltä on muuten olemassa myös Harry Potter -aiheisia laattoja.. ihan vaan tiedoksi, jos joukossa on muitakin wannabe-velhoja!

10 Kommenttia

 1. Vautsivau mitkä kynnet! Aivan ihana tuo liukuvärjäys leimauksineen. Mulla ei riitä tuollaiseen näpertelyyn kärsivällisyys joten lakkaan aika perinteisesti ja se on välillä myös tarpeeksi haastavaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi usko pois niin se on välillä mullekin! :D Välillä kun on sellainen päivä, niin ei tosiaan onnistu edes yksivärinen lakkaus. Ei mene siististi ja sitten vielä tölvin kynsiäni pöydän kulmiin niin, että ne menee lopullisesti pilalle.. ja sitten yleensä kiukuttelen ja poistan kaikki lakat ja olen kokonaan ilman! :D Mutta kiitos kehuista - nämä kyllä onnistui kuten toivoinkin :)

   Poista
 2. Ihanan hempeä lakkaus! Sopii sulle hyvin:3 ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, ihana! :) Viihdyn kyllä pastellikynsissä tosi hyvin! :)

   Poista
 3. Onpas ihanan näköiset kynnet!♥ todella kauniit ja hempeät sävyt♥

  VastaaPoista
 4. Vau miten hienot kynnet!! :) en silti vielä oikein ymmärrä miten tuo leimaus tehdään? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Leimaus tehdään yksinkertaistettuna niin, että erikoislakkaa levitetään leimauslaatan kuvion päälle, ylimääräinen raapaistaan pois, kuvio siirretään tuolle sienelle ja siitä kynnelle. Tämä ei kuitenkaan ollut ehkä kaikista selkein kuvaus, mutta YouTubessa on ihan hirveästi videoita, joissa ideaa esitellään.. tässä esim. yksi: https://www.youtube.com/watch?v=tuca1Vn2xLE

   Poista
 5. Tuo sininen essien lakka on pakko saada!! Aivan ihanat kynnet! Awwww!!! <3 Mullekki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on aivan ihanan värinen, todellakin suosittelen lämpimästi! :) Se on ollut mulla jo pitkään ja vieläkin houkuttaa joka kerta lakkaa valitessa :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.