Pages

Kuusiston linnanrauniot

Kuusisto_6 Kuusisto_5

Huh heijaa, nyt olisi ihan valtava määrä kuvia odottamassa käsittelyä, blogiin laittamista ja omiin albumeihin arkistoimista. Eilen nimittäin oli sellainen päivä, että meidän kameralle tallentui lähes 600 ruutua. Me ollaan molemmat innokkaita valokuvaajia ja haluttiin vapaan iltapäivän kunniaksi lähteä kuvailemaan jonnekin meille uuteen, kivaan paikkaan. Pienen Googlailun seurauksena päätettiin kääntää auton nokka kohti Kaarinaa ja Kuusiston vanhan piispanlinnan raunioita.

Mukaan lähti järkkärin lisäksi GoPro, joten saas nähdä joutaisiko sitä editoida pienen retkivideon ihan tänne blogiinkin. Vaikka täytyy kyllä myöntää, että valtaosa (no okei, ei nyt ihan valtaosa, mutta yli kymmenen) tolle tulitikkuaskille tallennetuista videonpätkistä oli parin sekuntin mittaisia pätkiä mun naamasta, kun luulin vaihtavani videokuvatilasta valokuvaustilaan, mutta painoinkin vahingossa videoinnin käyntiin.. huoh!

Kuusisto_8 Kuusisto_1 Kuusisto_3 Kuusisto_9 Kuusisto_7

Kalseana ja pilvisenä päivänä rauniot olivat kyllä jotenkin vähän pelottavatkin. Paljon siellä kuitenkin oli kuvattavaa ja ihania taustoja asukuviakin varten. Niitä on tulossa omassa postauksessaan jahka saan mitenkään valittua parhaat. Kerrankin on paljon kuvia, joista valita.

Illalla suunnattiin vielä kaupunkiin yhteen tapahtumaan, jonne kamera lähti myös mukaan. Taidan jakaa sieltäkin muutaman kuvan teidän kanssa myöhemmin! Tuli nimittäin nappailtua kuvia vähän erilaisessa ympäristössä kuin yleensä.

Toivottavasti kaikilla muillakin on ollut hyvä viikonloppu. Tai eihän se vielä ole edes ohi. Hyvin ehtii lähteä vielä vaikka sunnuntaiseikkailulle jonnekin lähistöllä sijaitsevaan kivaan paikkaan, jossa ei ole tullut ennen käytyä. Se on yllätävän virkistävää, vähän kuin minilomalla kävisi.

6 Kommenttia

 1. Just tänään mietin, että pitäis käydä kuvaamassa noita raunioita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kyllä! Vaikka pilvisenä ja vähän sateisena päivänä oli vähän vilu tuolla niemenkärjessä, niin jos suuntaisin uudestaan niin lähtisin tollaisena kalseana päivänä taas - se jotenkin sopi paikan fiilikseen! :)

   Poista
 2. Voi että kun näytät jotenkin aivan erityisen kivalta! Ihanan värinen asu ja tosi tosi kaunis letti <3 me ollaan mökkimatkalla ajettu muuten lukemattomia kertoja rauniotienviitan ohi muttei koskaan käyty! Ehdottomasti pitäisi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! Asun värit on kyllä just mua - hempeää vaaleanpunaista ja marjapuuroa! :)

   Ja kannattaa joskus poiketa! Mun mielestä tollaisissa paikoissa on jotenkin mielenkiintoinen tunnelma aina. Tai sitten se tunnelma on vain omassa päässäni, kun ajattelen sitä mitä siinä on aiemmin ollut ja mitä siinä kohtaa on tapahtunut ja kuinka ne rauniot on enää vain pieni ja hatara muisto siitä :) Tuo ei myöskään ole mikään valtavan iso nähtävyys, että ei välttämättä mikään monen tunnin stoppi... vaikka tiedän, että tuntikin tuntuu varmasti ihan mahdottomalta lisältä muutenkin pitkiin mökkimatkoihin! :)

   Poista
 3. Apua aivan upeita kuvia! Varsinkin tuo toinen, sulla on ihanan tarttuva hymy<3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kata! Olipa ihanasti sanottu :) Ja mulla oli silloin oikein hyvä mieli, ilmeisesti se sitten näkyy hymyssäkin! :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.