Pages

Wedding in Helsinki

Hääasu_1

Moikka taas pitkästä aikaa! Joulu tuli ja meni, oli kiire ja sairastettiin. Nyt vasta ensimmäisen kerran ehtii hetken rauhoittua sitten joulukuun puolivälin. No, uusi vuosi ja uudet kujeet! Olkoon ne parempia kuin edelliset. Sen verran tosin aion vielä palata viime vuoden tunnelmiin, että julkaisen nämä kuvat jotka napsaistiin jo ennen joulua, kun oltiin vieraina ihanissa intiimeissä ja rakkaudentäyteisissä häissä. 

Kyselin silloin mielipiteitä mekkovaihtoehdoista, ja päällehän valikoitui tuo kaunis pitsimekko. Koruongelman ratkaisin teidän rohkaisemana siten, etten tehnyt koruista ongelmaa. Menin kokonaan ilman korviksia (tuntui kyllä tosi oudolta!) ja ainoaksi koruksi laitoin vain mummulta perityn sormuksen. Ja asusteeksi tietysti punatut huulet. Niissä viihdyin tosi hyvin.

Hääasu_2 Hääasu_3 Hääasu_4 Hääasu_5

Hiukset ei menneet ollenkaan sillä tavalla kun olin ajatellut, mutta ehkä ensimmäistä kertaa elämässäni annoin olla. Niin monet juhliinlähdöt on olleet stressin ja kiukun pilaamat, kun hiukset ei ole menneet oikein ja olen yrittänyt hermostuneena tärisevin käsin laittaa uudestaan. Ei se koskaan onnistu toisillakaan yrityksillä. Ja tuloksena on kuitenkin huonot hiukset. Ja yleensä päänsärkyä.

Mitäs tykkäätte? Oliko teistä nappivalinta? Musta kyllä oli. Kauneuden lisäksi mekko osoittautui myös tosi mukavasti ja hyvin mahtui napaan vielä hääkakkuakin vielä neljän ruokalajin illallisen päätteeksi.

4 Kommenttia

 1. Tosi nätti kokonaisuus! Ihana! :) Mekko ja puna on jo koru, ei muita tarvinnutkaan. Ja hei, mä katsoin ensin kuvan ja ajattelin että täytyykin lukea missä kampaajalla olet käynyt! Hiukset siis on enemmän kuin hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana! :) Puna oli kyllä nappivalinta - kiitti vaan ideasta!

   Ohoh, kiitos! Musta silloin tuntui ettei ne onnistuneet yhtään ja vesisade vielä pörrötti mukavasti :)

   Poista
 2. Mun mielestä ihan nappivalinta, todella hyvältä näyttää! Ja hiukset myös hienot. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mipsukka! Kiva kuulla, viihdyin kyllä asussani hyvin! :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.