Pages

Mekkomietteet

Mekko1

Täällä ollaan oltu jo muutama viikko tiukan mekkomietinnän äärellä. Vielä ennen joulunviettoon rientämistä ja rentoutmista me suunnataan tulevana viikonloppuna juhlimaan talvihäitä. Mikäpä sen parempi syy pienen asukriisin kehittämiseen? Tällä kertaa kriisi ei kylläkään johtunut siitä etteikö olisi ollut mitään päällepantavaa vaan päin vastoin.. liikaa vaihtoehtoja! Jo hyvissä ajoin sain rajattua mekkovaihtoehdot kolmeen, mutta niiden väliltä valitsminen onkin ollut vaikeampaa. Ne ovat jo useamman viikon roikkuneet vaatekaapin ovessa, mutta päätös ei meinaa ottaa syntyäkseen.

Ensimmäinen vaihtoehto olisi Vilan fuksian värinen, takaa pidempi sifonkimekko. Tähän ajattelin yhdistää kauniin ja näyttävän hopeisen kaulakorun. Mekko on kyllä yksi voittajakandidaatti ja sen ja korun yhdistelmä on tosi kaunis. Tässä vaan mietityttää lähinnä kengät & jakku. Kengiksi on nimittäin lähdössä mustat mokkaiset avokkaat ja harteille musta jakku. Ei ehkä paras yhdistelmä tämän mekon ja korun kaveriksi.

Mekko2 Mekko3

Toinen vaihtoehto olisi Lindexin tumma, takaa pidempi kukkamekko. Se onkin näkynyt blogissakin päälläni täällä. Tälle mekolle plussaa ehdottomasti mukavuudesta ja siitä, että siihen löytyy helposti sopivat korut ja kengätkin passaavat. Miinusta puolestaan siitä, että tämä on mielestäni ehkä näistä mekoista arkisin. Ja lisäksi tätä on tullut käytettyä näistä eniten ja vaihteluhan virkistäisi.

Mekko4 Mekko5

Kolmas vaihtoehto on Orsayn liikkeestä Budapestistä ostamani kapeampi mekko, jossa on fuksia pohjakangas ja mustaa pitsiä päällä. Kuvissa täällä. Tämä on muuten meidän talouden kaksilahkeisen suosikkivaihtoehto näistä. Kengät sopivat kaikista vaihtoehdoista parhaiten juuri tähän mekkoon ja jakkukin sopii ihan mutkitta. Tämän mekon miinukset tulevat siitä, että kapealinjainen mekko ei ole kaikista mukavin vaihtoehto koko päivän juhlintoihin. Lisäksi koen tähän mekkoon sopivien korujen löytämisen vaikeaksi.

Mekko6 Mekko8

Tällä hetkellä en tiedä vielä yhtään mihin tulen päätymään. Onhan tässä vielä kaksi päivää aikaa miettiä ennenkä pitää pakata. Eh. 

Mikä on sun suosikki?

8 Kommenttia

 1. Viimeinen! Nuo ooppera/balettikuvat on niin upeita ja sun look niissä ihan to die for. Vinkki: jätä korut pois kokonaan ja laita samansävyistä näyttävää viininpunaista huulipunaa? :) jos korujen keksiminen on hankalaa. Mä myös näkisin mustat kiiltäväpintaiset korvikset, vaikka nappimalliset mutta isohkot. Sopisi mustaan pitsiin, ja viininpunaisiin huuliin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oot kyllä ihan oikeasssa siinä, että ei kai sitä välttämättä tarvitsisi koruja ollenkaan.. varsinkin jos säväyttää sitten vaikka huulipunalla! Jotenkin sitä on vaan niin urautunut aina miettimään korutkin.. varsinkin kun mulla on korvareikiä enemmänkin ja jotenkin arastelen niitä ilman koruja.. eiväthän rei'itetyt korvanlehdet sellaisenaan kovin kivalle näytä.

   Mutta jotkut mustat napit voisi kyllä olla paikallaan.. sellaisiahan multa ei tietenkään löydä, mutta tulisi varmasti jatkossakin käyttöä, jos sellaiset vielä kävisin hankkimassa. Kiitos ihana kommentista, tässä oli paljon hyviä vinkkejä! :)

   Poista
  2. Nekin oli aivan ihanat, jotka mulle teit, sellaisetkin sopisi tosi hyvin! Mutta huulipunaa liputan!! :) :) Kaikki on tosin kauniita, et voi valita väärin.

   Poista
  3. Niinpä... jotain mustaa sopisi kyllä korviin! Täytyy vielä sukeltaa korulaatikolle katsomaan mitä sieltä löytyisikään.. tällä hetkellä nimittäin olen päätymässä juurikin tuohon kolmanteen mekkoon. Ja huulipunaankin! :)

   Poista
 2. Mä laittaisin tuon kukallisen mekon! :) Sopii hyvin myös talveen tumman värin ansiosta ja mukavuus on tärkeintä (varsinkin juhlissa joissa saattaa syödä kakkua palan jos toisenkin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis tuo kakkupointti on kyllä ihan todellakin huomionarvoinen juttu! :D Se mekko kun on jo tosiaan hyväksi ja mukavaksi todettu aiemminkin.. :)

   Poista
 3. tuo viimeinen on mielestäni kaikkein kaunein ja juhlavin :) ja niinkuin ylempänä jo joku sanoikin ei koruja välttämättä tarvitse ollenkaan :) Tai sitten voisit yhdistää mekkoon jonkun kauniin väreihin sopivan näyttävän hiuskoristeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se viimeinen on näillä näkymin lähdössä matkaan! :) Kokeilin sitä tänään taas päälle, ja se ei tuntunutkaan ollenkaan kireälle tai ahdistavalle kuten muistelin :) Hiuskorukin on hyvä idea, mutta multa ei taida tähän hätään löytyä mitään sopivaa silläkään rintamalla.. täytyy vielä tarkistaa sekin! :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.