Pages

Kymmenet kynnet

Blogihiljaisuuden aikana ei eletty kuitenkaan kynsihiljaisuudessa. Päin vastoin. Mun kynnet on olleet pitkästä aikaa niin pitkät, että oikeastaan päivääkään ilman lakkauksia ei ole tullut mentyä. Tiedän, ettei tässä ole edes kaikki viime aikojen kynnet, mutta nämä kymmenen lakkausta olin puhelimen muistiin napsaissut talteen. Tässäpä tielle pienenä kollaasina kymmenet viimeaikojen kynnet. Mikä on eniten sun mieleen?

Kynsiä_1 Kynsiä_2 Kynsiä_3

4 Kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Mustakin ne on kivat.. ja vielä tosi helpot tehdä! Muutama vuosi takaperin mun kynsillä ei tainnut paljon muuta ollakaan! :D

   Poista
 2. Nr. 5 on mun lemppari! Vitsi tollaiset haluaisin itsellenikin näin joulun alla. Pitää varmaan käydä shoppailemassa glitter-lakkaa. Nyt olen innostunut pitämään punaisia kynsiä myös arkena, aiemmin kun olen mennyt ihan kirkkaalla lakalla arkisin ja sitten joskus viikonlopun rientoihin lakkaillut punaiset tai viininpunaiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Cara, niissä viihdyin itsekin tosi hyvin! :) Siinä kynsillä on sellaista kultaista shimmeriä, ja päällä isompikimalteista lakkaa. Molemmat ostin muuten Gina Tricotista, ja niissä kahdessa ainakin oli tosi hyvä hinta-laatusuhde, voin suositella :) Näin talvisaikaan viininpunainen on kyllä ihana väri kynsillä. Se sopii mun mielestäni ihan hyvin arkeenkin, kun on kuitenkin vähän vähemmän räiskyvä kuin ihan kirkkaanpunainen! :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.