Pages

Pikaiset asukuvat Tallinnasta

Tallinna_asu_7Tallinna_asu_8 Tallinna_asu9 Tallinna_asu_010 Tallinna_asu_12 Tallinna_asu_6 Tallinna_asu_11

Note to self 1: Otsatukallisena et voi enää lähteä kahden yön reissuun ilman, että otat mukaan kuivashampoon. Myös hiuslakan ottaminen on suotavaa, jos haaveilet millään muotoa hallitsvasi otsiksesi.

Note to self 2: Vaikka kuinka väsyttää ja on kylmä, niin kyllä se vaan on vaivan arvoista lähteä ottamaan kuvat muualle, kuin hotellin käytävään. Harmaa kokolattiamatto sekä keltaiset ja oranssit seinät eivät ole se kaikista paras tausta sinikuvioiselle mekolle.

Noh, mitäs pienistä, kun eihän pienetkään meistä. Oli tausta mikä hyvänsä, niin tuo mekko on ollut viime aikoina mun lemppari. Välillä kannattaa siivota oma vaatekaappinsa. Sieltä saatta tehdä löytöjä, joitten olemassaoloa ei edes muistanut.

2 Kommenttia

  1. Tämä vaatekaapin siivoamisneuvo ei taida ihan toimia muhun :) Nimittäin ihan sama miten monesti käyn sen vaatekaappini läpi, niin aina siellä on ne arviolta 10 vaatetta joita aina käytän eikä ne tähän päivään mennessä ole vielä oppineet lisääntymään! :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kuules Alpsu, hommahan hoituu sillä, että lähdetään shoppailemaan! Mää oon varma, että löydetään sulle paljon mukavaa (merihenkistä) päällepantavaa ;)

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.