Pages

Joulu on tullut kotiin

Koti_joulu_4

Voi vitsiläinen, että onkin mukava tunnelma täällä kotona nyt! Sillä välin kun mies on ollut muutaman päivän työreissulla, oon minä laittanut täällä kotona hihat heilumaan. Näin perusteellista joulusiivousta ei oo meidän yhteisissä kodeissa vielä kertaakaan nähty. Siivouksen lisäksi oon somistanut kotia vähän jouluisempaan asuun ihan vain pienillä yksityiskohdilla.

Koti_joulu_5 Koti_joulu_3 Koti_joulu_2 Koti_joulu_7 Koti_joulu_9

Pinkit ja turkoosit sohvatyynynpäälliset on vaihdettu ihaniin rustiikkisen jouluisiin. Pöydälle on nostettu lautanen, jolle asetin vaniljan tuoksuisia kynttilöitä, karkkikeppejä ja vähän tähtiäkin. Lisäksi lasipurkissa komeilee muutama hyasintinalku. Vähän mielenkiintoiset mittasuhteet tuossa mun istutuksessa. Saas nähdä saanko sieltä mitään kukkia puhkeamaan ennen kuin suunnataan joulunviettoon Keski-Suomeen.

Kuten sanoin, täällä kotosalla on aivan ihanan rauhallinen ja jouluinen tunnelma. Huomenillalla saan vielä tähän sohvannurkkaan viimeisen silauksen, kun viltin alle (mun varpaita lämmittämään) palaa meidän perheen toisetkin varpaat.

Koti_joulu_10 Koti_joulu_11 Koti_joulu_8 Koti_joulu_6 Koti_joulu_1

Antaa joulun tulla vaan!

Somistatteko te kotia jouluisaksi? Mulle saa kertoa miten! Itse olisin vielä halunnut perinteisen kynttelikön ikkunalle, mutta ikkunalautojahan meillä ei ole ja isin tekemä kynttelikkölauta on jossain teillä tietämättömillä. Mennään siis tänä vuonna ilman.

2 Kommenttia

 1. Oi oi, ihanalta näyttää! :) Täällä on vähän sama teema, eli vanhahtavaa ja ripaus punasta! :) Kynttelikkö loistaa ja tonttu jos toinenkin pilkistää hyllyjen nurkilta...:) Tuli paha mieli, kun mainitsin tuon kynttelikön kun te ette tänä vuonna onnistunu laittamaan! :/ :D Mutta ihanaa joulunodotusta sinne teille! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi älä kuule Emma oo yhtään pahoillas. Hyvähän se on, että muut saa laitettua. Musta on ihanan näköistä kun lenkkeillessä näkee kynttelikköjä palamassa pimeinä iltoina muiden ikkunoilla. Joten hyvä vaa, että sullakin loistaa! Se varmasti ilahduttaa jotain sellaista, jolla ei itsellään ole :)

   Ja kuulostaa kyllä ihanalle.. juurikin noin, jotain vanhahtavaa ja ripaus punaista höysteeksi! :) Kiitos samoin, oikein ihanaa joulunodotusta! <3

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.