Pages

Couture de Minnie

Minnie

Löytyihän sitä kameran kätköistä myös yhdet sillä taltioidut kynnet. Nimittäin aivan mielettömän suloiset Minni Hiiri -kynnet. Vähän omakehu haisee, mutta vitsi nämä oli kuvistakin katsottuna vielä tosi kivat ja muistan näiden ilahduttaneen mua myös sormilla ollessaan.

Minnie2 Minnie3

Tilasin taannoin Cesars Shopista paketin OPI:n Couture de Minnie -kokoelman minilakkoja. Siinä oli kyseisestä kokoelmasta neljä lakkaa - kaikki muut paitsi se kokoelman glitterlakka. Lakat on ihania ja minipullot tosi suloisia, mutta täytyy kyllä sanoa, että viimeaikoina mulla on ollut aika paljon ongelmia tuolta Cesarsilta tilaamisessa.. musta on kivaa, että on olemassa suomalainen kynsijuttuja myyvä verkkokauppa, mutta viime aikojen ongelmat on kyllä vähentäneet tilausintoa.

Minnie4 Minnie5

Asiasta seitsämänteen, tällaiset Minni -kynnet sopisi kyllä hyvin tähän joulunalusaikaankin.. Pitäisikin alkaa viritellä jo joulukynsiä, niiden kausi kun on aika lyhyt ja muutaman kivan idea olenkin bongannut. Ei muuta kuin testailemaan siis. Huomenna olen luvannut lakata äitille jouluisat kynnet, joten saadaan ketsuppipullo auki!

6 Kommenttia

 1. Mulla meni varmaan jotain ohi tän ketsuppipullon kanssa.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, nyt tuli yhtäkkiä semmoinen olo, että onkohan se mikään juttu edes oikeasti.. mutta tarkoitin sitä "ketsuppipulloefekti" -tyyliin.. siis sillain, että ei oikein tule mitään, mutta sitten kun vähän ravistaa, saa tulpan auki ja tulee hirveä löräys :D Eli siis, jos en oo saanut vielä yksiäkään joulukynsiä tehtyä tähän mennessä, niin äitin kynnet laittamalla saisi tulpan pois ja voisin saada hirveen höngän laittaa itsellenikin vielä mahdollisimman monet joulukynnet tässä tulevina viikkoina :D Erittäin epäselvää, myönnetään!

   Poista
  2. Kai tässä joku logiikka on :D En kyllä ois ihan heti itse osannut asioita yhdistellä tätä tarkoittamaan, mutta selvennyksen avulla tyhmäkin ymmärsi :)

   Poista
  3. Joo en kyllä yhtään ihmettele, jos meni vähän ohi :D Mutta hyvä, että sentään osasin selittää!

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.