Pages

Syksinen asu

IMG_5961

Toiveeni kävi toteen ja pääsin pällistelemään kameran eteen tuonne takapihan upean väriloiston keskelle. Vaahterat on kyllä niin upean värisiä just nyt! Ihan sattumalta olin pukeutunut vielä samaan punaiseen, joka puissa hehkui. Tämä asu oli vain simppeli sunnuntain rauhallisen kauppareissun asu. Farkut, neule ja tennarit. Ei edes meikkiä, koska mihinkä sitä nyt sunnuntaina tarvittaisiin? Niinpä, ei mihinkään.

IMG_5909 IMG_5921 IMG_5903

Mutta kuviin päätynyt asu on kyllä sinäänsä osuva, että näiden farkkujen ja tämän neuleen yhdistelmää olen käyttänyt viimeaikoina enemmän kuin mitään muuta. Sillä on käyty kaupassa, jalkapallopeleissä ja treffeilläkin. Silloin tosin kuluneet tennarit vaihtuivat korkonilkkureihin ja nassuunkin olin sutinut vähän meikkiä.

IMG_5932 IMG_5887 IMG_5897 IMG_5958

Moneen vuoteen en ole oikein viihynyt housuissa. Farkut eivät todellakaan ole olleet mulle mitään mukavaa arkipukeutumista vaan sukkikset ja mekot paljon miellyttävämpiä. Vasta tänä kesänä oon taas päässyt housujen makuun ja se on mukavaa se! Pääsee hyödyntämään esimerkiksi näitä vaatekaapista löytyviä neuleitakin taas! Jei!

8 Kommenttia

 1. Upeat on syksyisen luonnon sävyt kuvissa!! Tuo sun neule on myös kovin kiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vaa olekin, vaahterat pistää kyllä parastaan :) Ja kiitos, neule on ihan vaan Lindexistä, tykkään siitä itsekin tosi paljon! :)

   Poista
 2. Tosi upeita kuvia ja kiva asu :)

  VastaaPoista
 3. Oooi, mitenkä kaunis asukokonaisuus sekä ennen kaikkea kauniita kuvia. :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Elisabete, ihana kommentti! :)

   Poista
 4. Syksy on kyllä aina tietyn hetken tosi kaunista aikaa! Näinkö oikein että sulla on jalassa Vagabondin Cortonat? Oonkohan ainoa joka sitoo ne aina tiukasti, kun tuntuu näkyvän niitä aina kaupungilla nauhat auki :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, täytyy ottaa kaikki ilo irti näistä hetkistä! :)

   Ja oikein näät, nehän nuo on! Ja täytyy kyllä sanoa, että saatat vaikka ollakin ainut :D mää en oo ikinä sitonut noita nauhoja, ihan vaan sujautan aina jalkaan, kun siinä sivussa on ne kuminauhaosat niin hyvin onnistuu. Ja tosiaan kun ostin nämä niin nauhat oli tollein löysästi ja päissä solmut, etteivät rei'istä ulos valahda ja niin oon antanut olla! :) Mutta miksei niitä voisi sitoakin, jos tykkää vähän napakammasta lookista! :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.