Pages

Pastelligalaksi

IMG_5420

Viime aikoina oon taas löytänyt ihan uutta intoa kynsien laittoon muutamastakin syystä. Ensinnäkin mun kynnet on taas pitkästä aikaa aikas pitkässä ja hyvässä kunnossa. Miten tähän pisteeseen on päästy onkin ihan oman postauksensa arvoinen asia. Mutta toisekseen uutta lakkausintoa on tuonut uusien inspiraationlähteiden löytäminen.

IMG_5425 IMG_5424

Taisin etsiä Instagramista kuvia hääkynsistä ja ihan sattumankaupalla päädyin erään käyttäjän kuvaan, joka paljastuikin ihan uskomattomaksi ideapankiksi! Kyseessä on gabbysnailart - ihan huikean kynsitaiturin instagram-tili, johon kuvia puskee huimaa tahtia ja ihanan usein joukossa on myös minitutorialeja videoiden muodossa. En tiedä onko hänellä myös jokin muu kanava kuten blogi tai YouTube -kanava, sillä en ole edes etsinyt, kun Instagram on riittänyt mulle aivan maniosti inspiraationlähteeksi.

IMG_5418 IMG_5416

Olenkin gabbysnailartin löydettyäni kopioinut jo useita hänen tyylejään - yksi ensimmäisistä taisi olla nämä pastelliset galaksikynnet. Siitä on varmaan vuosi kun ensimmäisen kerran ajattelin kokeilla galaksikynsiä, mutta jotenkin se vain jäi. Nyt törmäsin kuitenkin tähän täydellisen mun näköiseen versioon galakseista ja kokeilin. Se oli ihan älyttömän helppoa ja lopputulos on tosi hauska! Leikkisä, muttei todellakaan liian överi. Jos galaksikynsien toteutustapa on teille vieras niin kurkatkaa ihmeessä Gabbyn video!

En muuten tiedä miksei mulle oo koskaan tullut mieleen käyttää tollaista vaahtomuovista luomivärisivellintä kynsien liukuvärjäykseen, mutta sehän on ihan mahtava idea ja menee todellakin testiin!

4 Kommenttia

 1. OOH! Mä niin selailin tuota Gabbyn instaa hullunkiilto silmissä :D Miten ne voi olla hänen luonnolliset kynnet?! Noin hyvässä kunnossa ja pitkät! Huh. Upeita toteutuksia vaikkakin monet aika villejäkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä! Ja taisi jossain tunnustaa ettei käytä edes aluslakkaa tms. kynsiä suojaamaan :O Hän on aivan älyttömän taitava tekemään hammastikulla.. en ikinä saisi niin siistiä ja tarkkaa jälkeä aikaiseksi!

   Ja joo, eivät kaikki oo ihan arkikäyttöön soveltuvia, mutta inspiraatiota ja intoa sieltä saa kyllä silti keräiltyä! :)

   Poista
 2. Niin ja nämä sunkin on aivan upeat! Tosin en kyllä vieläkään ihan tajunnut tuota luomivärisivellinjuttua videosta huolimatta. "Töpötelläänkö" sillä niin kuin sienellä, vai?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis töpötellään vaan ihan kuin sienellä.. itsehän käytän aina meikki- tai keittiösienestä leikattua palaa, mutta niiden leikkauspinnoista toisinaan irtoaa pientä murua, joka jää inhottavasti kynnelle.. siksi tuo vaahtomuoviluomivärisivellin voisi olla kätevämpi... riittävän pieni jo valmiiksi eikä tarvii leikkuupinnoilla töpötellä :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.