Pages

More secrets

IMG_5436

Siitä ei ole kauaakaan kun kirjoittelin tehneeni elämäni ensimmäiset Victoria's Secret -ostokset Kööpenhaminan lentokentältä. Silloin harmittelin, etten raaskinut ostaa pöksyosastolta kuin yhdet suloisuudet matkaani. No, reissustapaluuta seuraavana päivänä oli palkkapäivä, joten rohkaistuin paikkaamaan mieltäni kaihertamaan jääneen ongelman.

Siispä VS:n verkkoputiikkiin vaan ja ihanan pirullisten Osta enemmän, saat halvemmalla -tarjousten houkuttamana tilaus vetämään - Turkua kohti lähti viidet alushousut ja muutamat vartalonhoitotuotteet. Valitettavasti body mistejä ei saa tänne toimitettua, mutta ihania ne on suihkugeelit ja vartalovoiteetkin.

IMG_5442 IMG_5443

VS:ltä jatkuvasti tilaaminen ei taida olla mitenkään järkevää. Ensinnäkin postikulut kasvavat tilauksen loppusumman mukana jatkuvasti isommaksi.. mikä tuntuu Eurooppalaiseen nettikauppatouhuun verrattuna niin oudolle. Täällä kun on tottunut siihen, että nettikaupat yleensä tarjoavat toimituskulut ilmaiseksi, jos olet "niin hyvä asiakas", että tilaat jollain riittävän isolla summalla. Mutta kohoavien postareiden lisäksi VS:ltä tilattaessa pitää muistaa myös tullimaksut. Käytännössä jokaiseen tyyliin yhtä tuotetta isompaan tilaukseen tulee tullimaksut ja verot vielä päälle. Se raja jolloin näitä maksuja joutuu suorittamaan on muistaakseni 22 euron kieppeillä ja siihen lasketaan myös toimituskulut.

Hyvä puoli kuitenkin on se, että Victoria's Secret tekee yhteistyötä eShopWorld -palvelun kanssa, jolloin tilauksen tekemisen jälkeen sähköpostiin tulee linkki, jonka kautta tullimaksut ja verot hoidetaan. Ne on valmiiksi laskettu ja tieto maksun hoitamisesta liitetään (systeemillä, jota en tarkemmin tiedä tai ymmärrä) pakettiin, jolloin tilaus ei enää varsinaisesti pysähdy Suomen tulliin. Siis siihen perinteiseen tyyliin, jolloin se jää tulliin jumiin, josta ilmoitetaan vaadittavat maksut ja niiden kirjauduttua paketti jatkaa matkaansa. Tämän systeemin avulla siis tullit voi hoitaa tilauksen yhteydessä ja sitten ei tarvitse odotella muuta kuin paketin ilmestymistä kotiovelle!

IMG_5439 IMG_5448

Eli saatanpa jatkossakin joskus täydentää vartalovoide- ja pikkarivarastoja Victoria's Secretin ihanasta valikoimasta. Kovin usein sieltä ei kuitenkaan raaski lähteä tilailemaan, mutta jos kerran tilaa niin kannattaa kyllä ilman muuta tarttua Osta x-määrä ja maksa vain x-määrä -tarjouksiin sillä niiden avulla yhden tuotteen hinta putoaa jopa kolmasosaan alkuperäisestä!

Oletteko koskaan tilanneet VS:n verkkokaupasta? Vai oletteko hamstranneet näitä ihanuuksia reissussa ollessa? Minäkin tekisin varmasti niin, jos sattuisin joskus matkustamaan paikkaan, jossa ihan oikea VS on.. sitä kun ei vielä ole sattunut tapahtumaan.

4 Kommenttia

 1. En ole kyseiseltä verkkokaupalta koskaan mitään tilannut, mutta mieli kyllä tekisi! Ihanilta vaikuttaa nuo sun tilaamat jutut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alushousut on ainakin tosi ihania, kauniita ulkonäöltään mutta käytännöllisiä malleilta ja materiaaleiltaan! :) Eikä jäänyt edes paha hinta kun viidet tilasi! Harmi, ettei rintiskoita uskalla tilata netistä.. ainakaan ilman, että on kyseistä merkkiä päässyt joskus sovittamaan!

   Poista
 2. Hei, oot päivittänyt ikäsi oikeeksi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko oli kun sain niin hirveetä painetta virheellisestä iästä ;)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.