Pages

Kelluvalla huvilalla

IMG_5511

Muutama viikko takaperin mainitsin meidän lähtevän viikonlopuksi kesäloman viettoon. Lomakohteen kriteereinä oli lyhyt matkustusaika ja mahdollisuus olla kahdestaan ja rentoutua. Kaikki kriteerit täyttyivät, kun valittiin lomakohteeksi Reposaaren Kelluvat huvilat Porin liepeillä.

IMG_5492 IMG_5451 IMG_5532 IMG_5452 IMG_5555 IMG_5616 IMG_5618 IMG_5619

Kyseiset veden päälle rakennetut talot on rakennettu vuonna 2008 Porin loma-asuntomessujen yhteydessä, mutta ovat tähän kesään saakka olleet käyttämättöminä. Siispä kaikki oli lähes uutta ja saatiin levätä ja herkutella sydämemme kyllyydestä! Mökin yhteydessä olevasta varastosta löytyi vielä meidän käyttöön viisi tuliterää Jopoa, joilla sitten huristeltiin Reposaaren keskustaan "nähtävyyksiä" ihmettelemään.

IMG_5568 IMG_5556 IMG_5493 IMG_5625 IMG_5633 IMG_5646 IMG_5640

Syötiin ja juotiin hyvin, luettiin kirjoja terassilla, saunottiin ja hypittiin ovesta suoraan mereen. Oli niin ihanan rentouttavaa. Ainoa huono puoli oli, että sunnuntaina jouduttiin jo lähtemään pois. Oltaisiin viihdytty niin paljon pidempäänkin.

4 Kommenttia

 1. Sie oot tainnut pitää lupauksen ja päivittää joka päivä tällä viikolla jompaa kumpaa blogia, mutta mulla on ollut liian kiire töissä! Maanantaina kerkesin käydä katsomassa mutta en kommentoimassa. Korjataan tilanne siis nyt, vaikuttaa meinaan kivoille nuo kelluvat mökit! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos totta puhutaan niin enhän mää maanantaina mitään muistanut kirjottaa, mutta paikkasin sen kirjottamalla tiistaille ja keskiviikolle molempiin blogeihin :D Joten en kanna kaunaa vaikka et maanantaina kommentoinutkaan! :D

   Vähän oltiin muuten pettyneitä, kun ne ei oikeasti kellunet vaan kyllä niissä ihan kiinteä betonijalka näytti olevan!

   Poista
 2. Oi mahtava paikka! Me käytiin noissa silloin asuntomessujen aikaan pälyilemässä (joko siitä on KUUSI VUOTTA muka?!). En tiennytkään että niitä saa vuokrata, luulin niiden tulevan myyntiin. Huippua! Ja ihania herkkuja, irtokarkit on mun kaikkein suurin pahe! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oli kyllä kiva... paitsi jos ei voi yhtään sietää hämähäkinseittejä niin kannatta hakeutua muualle.. hämpyt näkyi viihtyvän aika hyvin tuolla ja joka aamu oli terassilla jokunen uusi seitti :D

   En tiedä mikä näiden tarina on tän viimeisen kuuden vuoden aikana ollut.. tai siis että kuka on omistanut, mutta käyttämättöminä ovat olleet. Ne ovat tulleet vuokrauskäyttöön vasta tänä kesänä, kun Yyteri Beach (olikohan se ton niminen firma?) on ne ostanut. Näin kertoi kyseistä firmaa edustanut setä, joka meille tuli avaimet tuomaan!

   Mää oon ehdottomasti enemmän sipsi-ihminen, mutta nyt saatiin kyllä aikaiseksi harvinaisen herkullisen näkönen irttiskulho, että kyllä nekin ihan hyvin maistui ;)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.