Pages

My first secrets

IMG_5300

Kööpenhaminassa ollessani puhuttiin tyttöjen kanssa siitä, moneltako mun pitää sununtaina suunnata lentokentälle. Kerroin, että mun lento lähtee 16.55, mutta haluaisin mennä lentokentälle hyvissä ajoin... nimittäin jos ihan rehellisiä ollaan niin tullessani näin, että lentokentällä oli Victoria's Scret -putiikki ja haluaisin käydä ostamassa muutamat pöksyt.

Joten eihän siinä auttanut muu kuin suunnata ajoissa kentälle shoppailemaan. Itse asiassa Kööpenhaminan lentokentällä oli kaksikin pientä VS -myymälää. Ihan pieniä vain, sellaisia joissa on tarjolla vähän kosmetiikkaa sekä muutamia pöksyjä, meikkipusseja, lompakkoja jne. Mullehan se oli ensimmäinen kerta minkäänlaisessa VS -putiikissa ikinä, joten olin kyllä kuin lapsi karkkikaupassa jo tuollakin..

IMG_5303 IMG_5301 IMG_5306

Miettikää nyt - kauppa, joka keskittyy kaikkeen pinkkiin, tyttömäiseen ja ihanaan pieneen arjen luksukseen. Eikö kuulosta just mun paikalle? Kyllä mun korviin ainakin! Pieni pihiys kuitenkin iski, enkä loppujen lopuksi raaskinut ostaa kuin yhdet alushousut. Niiden lisäksi nappasin ankaran nuuskuttelun seurauksena matkaan myös suihkugeelin, vartalovoiteen ja fragrance mistin sisältävän pakkauksen tuoksussa Pure Seduction. Se oli ihana karkkisen makea tuoksu. Ehkä liian ällömakea joillekin, mutta ihan sopiva mulle. Tällaiset kevyemmät tuotteet eivät edes anna mulle päänsärkyä, joten kerrankin jotain tosi makeaa, jota voin jopa käyttää!

Tämä pakkaus oli vieläpä tosi edullinen! Muistaakseni 75 kruunun kieppeillä eli noin kympin luokkaa euroissa. Ei pahakaan. Ja kyllä muuten oon tykännyt. En ton reissun jälkeen oo muulla suihkugeelillä peseytynytkään ja aina suihkun jälkeen jaksaa myös rasvata ihoa, kun tietää, että voiteella saa samaa ihanaa tuoksua vahvistettua.

IMG_5309 IMG_5305 IMG_5302 IMG_5308

Ja kokemuksen kruunasi tietysti se, että tuotteet pakattiin tuohon ihanaan VS:n raidalliseen kassiin silkkipapereiden keskelle. Oi, ihanaa tyttöhömppää! Näin helppoa se on.. pelkällä silkkipaperilla saa mut myhäilemään tyytyväisyydestä!

Onko täällä muita VS:n faneja? Voisin uskoa, etten ole lämpimien tunteideni kanssa yksin!

2 Kommenttia

  1. Aaah...Ihania tuoksuja! <3 Mua harmitti ihan hitokseen paljon kun meidän lento lähti Arlandasta ihan eri puolelta lentokenttää ja näin ollen ei päästy sinne terminaaliin, jossa kyseinen putiikki sijaitsi...Kyllä harmitti! No josko sitä yhdellä tuljaisiksi saadulla pullolla pärjää ens kertaan asti...;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mutta siinähän on syytä kerrakseen uudelle lomareissulle! :D Harmi kun noita mistejä ei saa myöskään nettikaupasta tilattua Suomeen vaikka voiteita ja pöksyjä kyllä saa...

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.