Pages

Sarjakuvasankarittaren juhla-asu

Sarjakuva_3

Noin kuukausi sitten juhlittiin erään ihanan pienen prinsessan nimiäisjuhlaa, ja minä olin valinnut päälleni mielestäni oikein kivan asun. Lindexin ihanan pirtsakka raitamekko ja Zaran korkkarit olivat sopivan kesäinen valinta aurinkoiseen ja lämpimään päivään. Ja oli jopa aikaa napsaista muutama valokuva auringossa.

Ainoa vaan, että näytin niissä ihan hirveälle. Mun ilmeet olivat kaikissa kuvissa ihan kamalat eikä suoran auringonpaisteen aiheuttamat varjot ainakaan auttaneet asiaa. Joten kuvat mun suosikkifiltterin läpi, ja leikitään, että joku on oikeasti piirtänyt nämä kuvat musta. Välillä on ihan ok kuvitella olevansa sarjakuvasankari juhlamekossa ja korkokengissä!

Sarjakuva_1 Sarjakuva_5 Sarjakuva_4 Sarjakuva_2 Sarjakuva_6

Koska nämä kuvat meni oikeasti ihan harakoille, sillä kuvista tuskin välittyy asu kovinkaan hyvin, niin laitetaan peukut pystyyn, että saataisiin napsittua toisetkin asukuvat tästä mekosta vielä tänä kesänä. Se on nimittäin ihanan pirteä ja oon tykästynyt siihen jotenkin poikkeuksellisen kovasti.

Ehkä siksi, että se muistuttaa mun lempi mehujäätä eli tietysti Pirkan Ampparia... alkoihin tehdä kovasti mieli vähän viilennystä..

2 Kommenttia

  1. Tiedän tunteen kun on joskus ottanut asukuvat ja sitten katsoo niitä koneelta, että ei.. en mä voi käytttää mitään näistä. :D Piirrettynä asusi näyttää tosi kivalta kenkineen ja koruineen kaikkineen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo - ehkä turhauttavinta ikinä!! Mutta kiitos, mun mielestä se oli oikeasti tosi kiva... ehkäpä se vielä päätyy uudelleenkin kuviin :)

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.