Pages

Kynsilakkakorviksia

Kynsilakkakoru_1

Instagramissani onkin vilahtanut jo aikaa sitten tekemäni kynsilakkakorvikset. Nyt on pakko tulla esittelemään tämä hauska askarteluhomma teillekin! Kynsilakkakorvisten tekeminen on ihan super helppoa. Siihen tarvitaan vain lasikapusseja, kynsilakkaa, pikaliimaa ja korvispiikit. Mun tapauksessa aina sterlinghopeiset, koska olen allerginen nikkelille.

Homma toimii kaikessa yksinkertaisuudessaan niin, että kapussin sileälle puolelle kerrostetaan kynsilakkoja.. käänteisessä järjestyksessä, kuin kynnelle laitettaessa. Ensin pitää laittaa se, jonka haluat jäävän päällimmäiseksi. Ja viimeisenä "pohjalle" jäävä värilakka. Itse lakkasin vielä pinnan kiinni kirkkaalla lakalla ja sen jälkeen liimasin korupiikin kiinni.

Kynsilakkakoru_3 Kynsilakkakoru_2

Lakka näyttää ihanan eläväiselle kapussin kaarevan puolen läpi katseltuna! Näiden tekemiseen hurahtaa ihan vaan muutama minuutti. Ainoa ongelma tässä on se, että se on niin helppoa ja hauskaa, että kohta hukut korviksiin. Mun pitäisikin tilata lisää piikkejä ja kapusseja, koska tarvikkeita ei enää ole, mutta erilaisia ideoita olisi mielessä enemmänkin.

Kynsilakkakoru_4

Nämä kuvien mintun väriset tein Livin up a Notch -blogin Ninnumaarialle ja vaaleanpunaiset itselleni. Omani ovat olleet käytössä jo useammankin kerran ja pinta ei ole ainakaan toistaiseksi kärsinyt millään tavalla. Mun korvikset on vielä pysyneet kasassakin.. vaikka Ninnulle lähettämistäni oli irronnut piikki postissa, harmi!

Mitäpä tykkäätte? Oletteko kokeilleet itsekin tai aijotteko nyt ryhtiä kokeilemaan?

6 Kommenttia

 1. Hei mistä noita kapusseja ja piikkejä saa? Mäkin haluan tehdä näitä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin korutarvikkeita myyvistä verkkokaupoista! Mielestäni itse ostin silloin Villihelmi -nimisestä, mutta Googlaamalla löytyy varmasti useampiakin (myös kotimaisia) verkkokauppoja, joista niitä löytyy! :)

   Poista
 2. Nämä on niin ihanat!! <3 <3 En ole vieläkään saanut aikaiseksi niitä korjata, mutta visusti tallessa sitä (ja sitä postausta) odottavat! :) Reissun jälkeen ehkä ehdin sen tehdä, kun samalla ehkä keksin sen oman juttuni muille vasta :) Olet niin murunen kun nämä mulle lähetit <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äh, oisit sanonut sillon kun nähtiin Helsingissä, oisin ottanut pikaliiman mukaan ja hoitanut homman kuntoon :D

   Itse olet murunen ja siksi ne lähetinkin! <3

   Poista
 3. Vau! Tosi upeita! Muistuttavat myös vähän yksiä lempikorviksiani, mutta mahtavaa jos nyt osaisin tehdä samantyylisiä myös itse. Alku oli tosin lupaava kun piti googlettaa, että mikä kapussi edes on. :D Tosi kiva postaus, kiitos tästä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja ajattele, näissä on vaan mielikuvitus rajana.. kohta pursuilee kaapit uusia lempikorviksia! :D Ja haha, voi ei.. mutta onneksi on Google ;)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.