Pages

Bikiniostoksilla

IMG_3916

Oikeastaan olin aivan muilla asioilla kaupungilla, mutta päädyin kuin päädyinkin ostamaan jopa kahdet bikinit. Lindxillä oli erä uima-asuja puoleen hintaan, ja minähän tulin, sovitin ja ostin. Kyllä se vaan tuntui ihan mukavalle ostaa koko setti siihen hintaan, millä normaalihinnoilla olisi saanut vain toisen osan.

Molemmat setit ovat malliltaan aika saman kaltaiset. Toisessa on kuitenkin niskalenkki ja toisessa ihan perinteiset olkaimet. Jollaisia mulla ei muuten ole vielä ikinä ollut bikineissä! Aina on niskalenkki tai sitten ihan vaan bandeau -malli ilman olkaimia.

IMG_3912 IMG_3915 IMG_3917 IMG_3918 IMG_3919 IMG_3920

Toinen setti on kirkas, hieman violettiin taittava pinkki, toinen punaiseen taittava tumma koralli. Vaikka sehän ei näissä kuvissa kovin selkeästi käy ilmi.

Mutta mikäli kaipailette värikkäitä biksuja hyvään hintaan, suosittelen suuntaamaan Lindexille. Jos kaipaat tuttuja ja turvallisia mustia, ei ainakaan Lindexillä kannata haaveilla alennusten perään. Kaikki "varma" oli luonnollisestikin normaalihinnoilla..

4 Kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Sit pitäisi vielä päästä uimaan! :)

   Poista
 2. Voi miten herkulliset kesävärit! <3 Katoin just äsken Bridget Jonesia ja tulit mieleen! :-D Teidän kasvoissa on oltava jotain tosi samaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, ihana Emma! Vähänkö tulin hyvälle tuulelle ja otin kyllä tän ehdottomasti kohteliaisuutena. Rakastan Bridget Jonesin hahmoa ja Renée Zellweger on kyllä niin kaunis, että olen erittäin otettu jos meidän kasvoissa on samaa :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.