Pages

Minttua ja kimallusta

IMG_3523

Pitkästä aikaa kynsien lakkaaminen oli kivaa ja tulos miellytti silmää! Varmaan jo muutama kuukausi on mennyt jonkin sortin kynsimasennuksessa. Huomaan, että oon pitkään ollut lakkaamattomilla kynsillä ja päätän lakata, mutten osaakaan valita väriä.. koska mikään ei oikein innosta. Kunnes taas nyt!

IMG_3524 IMG_3521

Eilen vetelin kynsille taas lakkaukset sieltä helpoimmasta päästä. Alle värilakka ja seuraksi vähän glitteriä. Tällä kertaa kynsien juureen. Ja mikä ihana yhditelmä kynsiin valikoituikaan! Essien Mint Candy Apple on aivan ihanan raikas mintun sävy ja Set in Stones aivan mielttömän ihana hopeinen glitterlakka. Ja nämä kaksi toimii yhteen niin hyvin, etten voi enää tehdä muuta kuin tuijotella sormiani.

IMG_3520 IMG_3526

Kuvissa glitter näyttää tosin jotenkin turhan tummalle. Paljaalla silmällä kynsiä katsottaessa kimalle näyttää tosi säkenöivälle hopealle, kun kamera tallentaa joukkoon tummia, lähes mustia hippusia. Noissa pullokuvissa tuo Set in Stoneskini näyttää enemmän oikealle kimaltavalle itselleen.

Mää oon muuten kääntänyt kelkkani täysin Essien lakkojen suhteen.. ennen en tykännyt niistä yhtään mutta tällä hetkellä se on yksi mun suosikkimerkkejä! Mutta tästä täytyy tarinoida joku toinen kerta ihan oman postauksensa verran.

IMG_3532 IMG_3534

Mitäs tykkäätte?

6 Kommenttia

 1. Voi hyvät hyssykät, mitkä glitteriunelmat! <3 :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, eihän näitä voi olla tuijottelematta! :)

   Poista
 2. Todella ihanat! <3 :D

  Tykkään itsekin tuollaisista osittaisista kimalteista. :) Myös todella ihanat värit. Sain varmaan pari kuukautta sitten jonkinlaisen pakkomielteen turkoosista ja sen jälkeen on laatikkooni eksynyt sitä jo neljässä hieman erilaisessa sävyssä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä helppo, mutta nätti tapa laittaa kynsiä! :) Hehe, koskaan ei oo liikaa kynsilakkoja. Varsinkin nää vaaleammat turkoosit iskee kyllä täälläkin!

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.