Pages

Sandaalit - check!

IMG_2885

Faktahan on se, että kesä tekee ainakin täällä meidän leveysasteilla tuloaan kovaa vauhtia. Balleriinoilla on tarjennut hipsiä jo pidempäänkin, mutta vähempikin jo riittäisi. Esimerkiksi viikonloppuna oli nimittäin ajoittain jo niin lämmin, että varpaat olisi tehnyt mieli jättää paljaiksi ihan kokonaan.

Olisinkin aika varmasti sen tehnyt, mikäli lauantai-iltana jaloissani ei olisi ollut yhteensä kymmentä rakkoa. Yksi sopivasti vielä pottu- ja etuvarpaan välissä, joten näiden Espritin sandaalien ensimmäinen käyttökerta oli sula mahdottomuus.

IMG_2888 IMG_2891

Mun entiset lempisandaalit käytin kirjaimellisesti puhki, joten en tuntenut ollenkaan tunnontuskia, kun jo joskus viime vuoden puolella, syksyn pimeinä iltoina, tilasin Ellokselta -70% alennuksella nämä Espritin mokkasandaalit. Laadukkaat materiaalit ja pinkki väri. Toimii ihan varmasti. Näihin törmätessäni arvelin näiden olevan samaa mallia, kuin nämä erittäin vahvasti mieleeni jääneet Ninnumaarian mielettömän ihanat keltaiset kengät

Rakot jaloissa alkavat pikkuhiljaa parantua, mutta harmikseni kelitkin ovat samalla vähän viilenneet. No, tuskinpa enää tarvitsee kauaa odottaa, että pääsen testaamaan näitä kenkiä ihan tositoimissakin. Vitsit, että oon tyytyväinen tähän löytöön!

IMG_2892

2 Kommenttia

  1. Hiihiiih, olin jo tulossa sauhuten kommentoimaan että nuo on ihan samanlaiset kuin mulla, mutta jaksoinpas lukea tekstinkin loppuun saakka :D Nuo on IHANAT, tykkään omistani ihan hurjasti! Kuitenkin yksi varoituksen sana: ne on jotenkin ihmeen liukkaat, siis sisäpuolelta! Varsinkin jos on superkuuma (eli hiki) tai superkuivat jalat, tai vaikka vesisateessa juokset (eh, kokeiltu on), on vaarassa jalkapohja oikeasti liukastua pohjaa myöden vaikka kantapää ulos sandaaleista tai jotain muuta kummaa. En edes tiedä miten se on mahdollista mutta siltä tuntui! Mutta normaalitilanteissa ei hätää, senkuin nautit sandaalikeleistä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei mää niin tiedän mitä sää tarkoitat! En millään saa mieleen mitkä mun vanhat sandaalit ne oli, mutta siitä ei oo montaakaan vuotta, kun mulla oli kans tollaiset sisältä liukkaat kengät! Muistan vieläkin joskus oikein säikähtäneeni ja Jonin ihmetellessä että mikä on, ei hirveästi auttanut kun selitin liukastuneeni mun kengän sisällä :D

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.