Pages

Easter lunch

WP_20140418_14_04_50_Pro

Vaikka pääsiäinen alkaa jo olla selätetty, laitetaan eetteriin kuvia viime perjantailta. Silloinhan oli pitkäperjantai, joten me oltiin molemmat vapaalla. Joni lähti kuitenkin reissuun perjantai-iltana, joten päätettiin ottaa ilo irti yhteisestä vapaailtapäivästä. Silloin oli vieläpä ihana aurinkoinen keli, joten pumpattiin pyöränrenkaat täyteen ja poljettiin Blankoon lounaalle. Kaikissa ravintoloissa oli pyhäpäivänä tietenkin vaan normaalit ruokalistat tarjolla, mutta löytyihän sitä herkkuja ihan vaan listaltakin.

WP_20140418_14_45_46_Pro WP_20140418_14_45_28_Pro

Parmesaanikanapappardellet sujahti massuun alta aikayksikön. Annos oli niin ihanan näköinen, että oli pakko napsaista kuvat, vaikka ruuan kuvaaminen onkin mun mielestä jotenkin noloa. Ei muuten ollut valittamista tuossa Jonin lammaspastassakaan.. tai no, korkeintaan sen verran, että pasta tuntui hieman kuivakkaalle, kun tarjoiltiin käytännössä ilman kastiketta.

WP_20140418_14_03_32_Pro

Päälläni mulla oli todellinen löytö. Siitä on kyllä jo aikaa, kun törmäsin Lindexin alerekissä. Tämä mekko on Holly & Whyte -mallistoa, mutta en tiedä olisiko jotain vähän enemmänkin vanhaa, kun en muista tätä kaupoissa nähneeni. Joka tapauksessa mekon hinta oli alennettu 50 eurosta 13 euroon ja tangolta näitä roikkui tosiaan tasan yksi kappale. Kun sovituksessa mekko osoittautui hyväksi, ei tarvinnut paljon pohtia ennen ostopäätöstä. Kauniit paljettikirjailut tuovat perusmekkoon vähän sitä jotain, mutta väri ja malli ovat toimiviksi todettuja.

WP_20140418_14_04_14_Pro

Olipas tuo ihana iltapäivä. Kuvia katsellessa tulee taas uudelleen erityisen hyvä mieli, joten taisi yhteinen vapaa hetki tehdä tehtävänsä mielen virkistämiseksi!

4 Kommenttia

 1. Ihana mekko. :) Minulla on samasta sarjasta harmaa t-paita, jossa menee paljetteja hieman samalla ajatuksella. Ja hienot ruokakuvat! Minuakin jotenkin aina nolottaa kuvailla ruokia julkisesti. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi se on ihana se paita! Olen joskus kokeillut sitä, mutta se oli mulle ihan liian lyhyt! :) Heh, hyvä kuulla, että meitä on muitakin..! :)

   Poista
 2. Hei mulla on kai sama mekko. :) Ehkä, muistelisin et olisin ostanut ton kanssa alesta. Mihinköhän oon jemmanut sen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt vaan kaappia kaivelemaan! Miten sinne aina hukkuukin kaikkia kivojakin juttuja?

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.