Pages

Something pretty

IMG_3491

Mää aina välillä sanon vitsillä Jonille, että sen pitäis lykätä mulle luottokortti käteen ja sanoo niin kuin elokuvissa: "Get yourself something pretty!" ... no sen lisäks, että toisen ihmisen korttia ei luonnollisesti saa käyttää, on meillä muuan projekti johon pyritään ylimääräsiä rahojamme säästämään. Alkuviikosta ruokakaupassa käydessäni ostin kuitenkin itselleni jotain nättiä. No mitäs muuta minä olisin ostanut arkipäivää piristämään kuin kynsilakan.

IMG_3497 IMG_3499

Tykkäsin äidiltä lainaamastani Lumene Natural Code -glitterlakasta niin paljon, että suuntasin saman merkin hyllyn eteen Prismassa käydessäni. Siellähän oli Magic Dust pullon vieressä toistakin ihanan näköistä glitteriä. Vaaleanpunaisena ja hopeisena kimalteleva Sparkle Burst oli just eikä melkein mun näköinen lakka! Joten ostin itselleni reilulla neljällä eurolla jotain nättiä. Ensimmäisen testin jälkeen täytyy sanoa, että jotain tosi nättiä!

IMG_3500 IMG_3484

Tein tällä Sparkle Burst lakalla saman tyyliset kynnet, kuin olin tehnyt silloin äiskältä Magic Dustia lainatessani. Alle Isa Doran Bridal Pink ja kärkiin kimalletta vähän liukuen. Näistä tuli ihanat. Ei liian överit, mutta silti ihanan kimaltelevat ja näyttävät. Itse asiassa nämä muistuttavat aika paljon mun taannoisia maailman kauneimpia kynsiä. Näissä kimalle on vain vähän näyttävämpää.. ja tällä hetkellä kynnet huomattavasti lyhyemmät.

Mitäs tykkäätte? Mää tykkään itseasiassa niin paljon, että pistin kuvan talteen hääkynsi-inspiraatiota varten. Siihen tarkoitukseen nää on ehkä vähän liian maltilliset, mutta tästä on hyvä lähteä kehittelemään...

IMG_3494

2 Kommenttia

 1. Ihanat! :) mä käytän just tätä lakkausta usein, Sparkle burst vetelee jo viimeisiään...!
  Kävin muutes kokeilemassa Lindexin Kate-jumpsuitia mut voi se ei ollut sit ei yhtään hyvä :( saa nähdä mihin mä tässä hääasuongelmassa päädyn..!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ollutkaan, määkin kävin ja se oli ihan käsittämättömän iso pettymys! Näytti niin täydelliselle kuvassa ja videolla, mutta oli ihan käsittämättömän huono oikeasti! :( Sori siis huonosta vinkistä!

   Ja hei, sullakohan mää oon tätä bongaillut?! Tuo Sparkle Burst nimi kuulosti niin kovin tutulle, kun sen pullosta luin. Niin sen täytyy olla! Sit vaan uutta pulloa hankkimaan, nää on onneksi niin edullisia (ja tätä oli ainakin vielä tällä viikolla täällä hyllyssä) :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.