Pages

My name is Ban, Ray Ban!

RB1

En perusta turhasta materialla mässäilystä. Siitä, että jatkuvasti puhutaan tai kirjoitetaan vain siitä kuinka eilen ostin tällaista ja tänään ostin tällaista ja tää maksoi niin ja niin paljon. Mutta vaikka juuri hehkuttelin uusia kenkiä, on munkin heti perään pakko hehkuttaa seuraavaa uutuutta. Pistetään tämäkin vielä juhlahulinoiden piikkiin. Nimittäin Jonin nimppareita vietettiin päivä mun synttäreiden jälkeen ja murun nimpparilahjan varjolla ostin itsellenikin uudet aurinkolasit. Hups.

RB4 RB5

Ray Banin Erika -lasit pinkeillä kehyksillä, harmailla linsseillä ja siroilla sangoilla sopii mun päähän yllättävän hyvin. Siis verrattuna siihen, että Aviator -malliset Reiskat ei sovi mun nassulle ollenkaan ja normaali Wayfarer -malli ottaa mun pyöreisiin poskiin ikävästi kiinni. Ja melkein kaikki lasit on aina liian kapeat mun päähän, mutta nämäpä ei! Nämä mun Erikat on muuten myös älyttömän kevyet. Eli kaiken kaikkiaan erittäin hyvä vaihtoehto mun toisiksi arskoiksi niiden rakkaiden Guccien rinnalle. Ne on edelleen täydelliset, mutta nämä uudet on hyvä vaihtoehto massiivisille kärpäslaseille.

RB3 RB2

Niin ja täytyy muuten sanoa, että olisin voinut melkein hankkia nämä Erikat ihan vaan ton kotelon takia, vaikka lasit olisi olleet surkeat. No en nyt sentään oikeasti. Mutta melkein! Ihan äärimmäisen siisti tuo kotelo nimittäin on.

Jonille ostin mattaiset sini-mustat sinisillä peililinsseillä varustetut Folding Wayfarer -lasit. Kokoon taitettavilla Wayfarereilla olen kerran aiemminkin miestä lahjonut, joten tiesin niiden sopivan. Molempien lasit on muuten kokoa 54mm jos jotakuta kiinnostaa!

RB6

Meillä ei muuten yleensä todellakaan harrasteta näin kalliita nimpparilahjoja, mutta kerrankos sitä! Ajatus on aina tärkein, ei todellakaan hintalappu. Vuosien saatossa puolin ja toisin annetut sählypallot, kirjanmerkit, avaimenperät, karkkikipot ja itse tehdy tyynyliinat on ihan yhtä rakkaita ellei rakkaampiakin.

Mutta mitenkäs on, löytyykö joukosta muita Reiskan vannoutuneita faneja? Mikä on teidän luottomalli? Vai haaveiletteko jostain? Sana on vapaa!

4 Kommenttia

 1. Ihan mahtavat! Mäkin haluan jotkut värikkäät! (Joo. Vähän on materiahamsterin vikaa... Myönnän. :)) Oon hillitön reiskafani. Meillä on ukkelin kanssa molemmilla aviatorit, mulla kultaiset, sillä metalliset. Lisäksi mun silmälasit on reiskat. Ihan parhaat kun sopii tällaiselle isopäisellekin. :D Hyvät nimpparit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Materiahamsterin vikaa mussakin on, eikä siinä oo mitään pahaa, että saa tavaroistaan iloa, mutta tarkoitin tuossa alussa vaan, että semmoinen turha jatkuva kuluttaminen ostelemisen vuoksi ja sillä mässäileminen jotenkin tympäisee! :)

   Eli siitä vaan vailla omantunnontuskia katselemaan värikkäitä.. on nimittäin aivan ihanat! Aviatorit olisi kyllä kivat, oon sulle vähän kade kun mun nassuun eivät passaa lainkaan. Ja tosiaan, täytyy antaa plussaa näillekin siitä, että menevät munkin isoon päähän :D

   Poista
 2. Todella hienot ja kuten sanoit, niin mahtava tuo kotelo! Se vangitsi heti silmäni lukuluettelon pikkukuvassa. :D Minulla on yhdet aviatorit kultaisilla kehyksillä ja sinivihreillä peililinsseillä. Ne ovat niille päiville kun haluaa jotain hauskaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanos muuta, itse viimeksi tänä aamuna ihastelin tota koteloa, että on se sitten hieno :D

   Kuulostaa aikas kivoille! Noi värilliset peililinssit on kyllä tosi näyttäviä! :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.