Pages

Lainalakka

Yksi hyväpuoli tällaisessa vanhempien nurkissa "lomailussa" on äidin kynsilakkalaatikko. Näköjään vaihtelu virkistää ja kynsien lakkaamista koskeva kyllästyminen katosi, kun pääsin valitsemaan sitä tuttua ja turvallista glitterlakkaa jonkun muun valikoimasta. 

Alla on kaksi kerrosta ihan minun omaa, kotoa mukaan nappaamaani IsaDoran Bridal Pink lakkaa, jota en voi kyllä suositella kenellekään haalean vaaleanpunaiseksi lakaksi. Kuten huomaatte, niin peitto on aika olematon. Äidin valikoimista kärkiin sutimaani Lumene Natural Code lakkaa nimeltään Magic Dust sen sijaan suosittelen ilolla.

Kynnet

Hopean, sinisen ja pronssin yhdistelmä toimii tosi hyvin. Melkein kaikki mun glitterit taitaa oikeasti olla kultaan ja pinkin sävyihin painottuvia. Tosi tylsää. Tässä lakassa lisäksi hex-glittereiden seurana olevat pienemmät kimalteet tuovat lakkaan oikeasti sellaista keijupölyfiilistä. Tykkäsin hurjasti tästä kärkien glitterkuorrutteesta. Tykkäättekö te?

Ps. Toinen hyvä puoli vanhempien nurkissa lomailussa oli ehdottomasti isin paistamat Keiteleen muikut! Niiiin hyviä.. tosin en valita siitäkään, että tänään on ruokalistalla hirvikeittoa!

4 Kommenttia

 1. Hei Kirsi! Mää ostin tuota Magic Dust -lakkaa ja testasin vasta yhteen kynteen. Nyt tällanen hyvin kokematon kynsien lakkaaja tarttis apua: poimeitko noita "hileitä" jollakin tuolta lakkapurkista ja asettelit niitä kynsille vai lakkasitko ihan normisti n. puolesta välistä kynttä vain? Mun kynnestä nimittäin tuli sellanen "paakkunen" puoliksi, koska niitä hileitä ei tullut sieltä purkista yhdellä vedolla, vaan piti töhriä useampi veto :( Veditkö vielä päällyslakan?

  -Inka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Inka! Periaatteessa laitan sitäkin kyllä lähes normaaliin tapaan sillä lakkapullon siveltimellä. Tosin teen kyllä niin, että pyrin ottamaan siveltimeen mahdollisimman paljon niitä hileitä. Jos siveltimessä näyttää olevan vaan paljon kirkasta lakkaa ja muutama hile, niin dippaan siveltimen uudelleen purkkiin. Ja vedot joita sillä siveltimellä sitten teen, ovat tavallaan normaaleja lakatessa tehtäviä vetoja lyhyempiä. Tähtään kynnelle sen puolen siveltimestä, jossa on eniten kimalteita ja lakkaan sillä n. kynnen puolesta välistä. Joskus jos siveltimen jokaisella puolella on hyvin kimalteita saatan ikään kuin "töpöttää" siveltimen eri puolilla kimalteita kynnelle.

   En oikein tiedä osasinko pukea hyvin sanoiksi sen miten tällaiset kynnet yleensä laitan, joten vilkaisin pikaisesti löytyisikö YouTubesta mitään hyvää videota. Tuossa alla on yksi, jossa tämä tällainen osuus alkaa noin kohdasta 3:30. Sitä ennen alla on jo kultaisella lakalla tehty ranskalainen manikyyri ja pienihileistä lakkaa, joiden päälle videolla laitetaan isokimalteista lakkaa näiden minun kynsien tyyliin. Sama tekniikka siis, vaikka videolla alla on muuta lakkaa, kun taas minulla vain isokimalteista lakkaa 2-3 kerrosta kynnestä riippuen!

   http://www.youtube.com/watch?v=SDR5tcLgj1g

   Tuossa siis tuo linkki! Toivottavasti se auttaa!

   Minä laitan aina päälle vielä päällyslakan, muuten kynnet menee mulla tosi nopskasti huonoksi. Ja itse käytän päällyslakkana Seche Vite pikakuivattavaa päällyslakkaa, joka helpottaa siinä, ettei tarvitse odotella lakkakerrosten kuivumista niin kauan. Tässäkin kun kimallelakkakerroksia on kynnestä riippuen 2-3!

   Osasinkohan yhtään auttaa sua? Kerro ihmeessä, onnistuiko testit näillä "vinkeillä" paremmin! Se on niin ihana lakka, että toivottavasti onnistut! :)

   Poista
  2. Wou, säähän otit tän ihan asiaksesi! Kiitos todella paljon lisäohjeistuksesta :) Tuo video helpotti paljon. Tosin tossakin se veteli tuhat kertaa niitä isoja hileitä ja uskon, että senkin kynsi on rosonen tuon jäljiltä :D Ehkä musta tulee vielä mestari, kun jaksan vain värkkäillä. Tän sun blogin ansiosta itseasiassa oon alkanut kiinnostuun kynsien nypläämisesti. Kiitos kuuluu siis sinulle :)

   Poista
  3. Tykkään olla avuksi aina, jos suinkin pystyn :)

   Ja kyllä se varmaan vähän rosoiseksi väkisinkin jää. Mutta kirkas päällyslakka tasoittaa tietty hieman. Eikä mullakaan nuo kärjet mitkään millilleen sileät olleet vaan vähän sellaiset kumpuilevat. Ei kannata olla liian tarkka ja kriittinen, harvapa niitä kynsiä tulee suurennuslasilla arvioimaan. Itsekin teen yleensä niin, että ojennan käden ihan suoraksi ja katson näyttääkö käsivarren mitan päästä kivalle ja se riittää! :D

   Ihan varmasti tulee mestari! Tekemällä oppii ja oppii myös jättämään liiat kriittisyydet pois! Mutta onpa kiva kuulla, että oot saanut täältä innostusta, kiitos sulle kommentista! Kynsien laitto on kyllä mukavaa puuhaa :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.