Pages

You better rock your body now

Mun oli tarkoitus tulla tänään postailemaan mistä lie vaahtokarkkikaakaoista tai kynsilakkakokoelmista, mutta ei kai ihminen nyt mihinkään niin turhaan voi keskittyä, jos on juuri kuullut saavansa ennakkosynttärilahjaksi liput lempibändinsä keikalle!

Mun sydän on sykkinyt Backstreet Boysille jo iät ja ajat ja keikallekin olen päässyt jo kahdesti aiemminkin. Mutta kolmas kerta toden sanoo! Mulla on kyllä pieni huoli, kun en tiedä missä mun vanha ja rakas, kaksi keikkaa palvellut Marry me Brian lakana on...

Mutta koska musta ei selkeesti saa tänään mitään kiljumista järkevämpää irti niin fiilistellään aiempia keikkakokemuksia parin kuvan verran.. Good times!

Kirsi juoksee edelleen IMG_0246 BSB Kirsi juoksee IMG_0250

Vähänkö en malta oottaa!!

4 Kommenttia

 1. Oon ehkä vähän kade :D Olis kyllä mahtavaa nähdä livenä noi, koska en oo ikinä nähnyt ja ne oli kuitenkin niin iso osa nuoruutta. Laita tänne sitten raporttia millainen keikka oli. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, sietää ollakin kade ;) Täytyy raportoida, luulisin, että aika hauskaa tulee olemaan! Se on jo perjantaina, iik!

   Poista
  2. Siitä on jo 1,5 viikkoa kun olin nykyisen lempparilaulajan konsertissa ja vieläkin hymyilyttää. :D Se on vaan ihan uskomaton piristys ja energialataus minkä tommosesta keikasta saa. Jaksaa taas tätä perusarkea paremmin. :)

   Poista
  3. No niinpä, sanos muuta! Tässä on vaan ollut niin kiirettä, ettei ole oikein ehtinyt virittäytyä tunnelmaan valmiiksi, mutta jospa sitä huomenna tajuaisi mitä illalla on tapahtumassa! :)

   Ja kiva kuulla, että Bublén keikka teki tosiaan tehtävänsä :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.