Pages

Twist in your hair

Minä olen ihan itse päättänyt, että hiuksiin tehdyt twistit on mun tavaramerkki. Vaikka tuo julistus onkin puoliksi vitsi, niin totta se on, että aika usein hiuksiini twistikampauksia teen ja niitä myös aika paljon ihastellaan. Viime viikolla asupostauksessa näkyneessä kampauksessakin twistit vilahtivat, ja kommenteissa kysäistiin kampauksesta. Joten päätin ottaa härkää sarvista ja julkaista blogini ensimmäisen videon (HUI!!).

Itseasiassa olen kuvannut nämä jo marraskuussa 2012, mutta silloin meni pupu pöksyyn, enkä koskaan uskaltanut videota käsitellä ja julkaista. Myös kesällä lupasin kuvailla videolle tuota samaista twisti-nuttura -yhdistelmää, mutta pupu meni pöksyyn silloinkin. Nyt on kuitenkin ketsuppipullo auki, ja videolla näette ensimmäisen vaiheen tuon nutturakampauksen tekemiseen, eli ne twistit. Kun pohjalla on hiuksissa vähän laineita, tulee ponnarikampauksestakin vähän näyttävämpi.

Niin muuten.. puhua en sentään uskaltanut (HUI!!), joten taustalle valitsin Windowsin musiikkinäytteistä teemaan sopivan (ja hyvin rauhoittavan, heh) kappaleen nimeltään Maid with the Flaxen Hair. Esittäjänä Richard Stoltzman.


Kysykää kommenttiboksissa jos jäi vielä jotain kysyttävää! Ja älkää olko liian ankaria.. videon julkaiseminen on tooooosi jännää!

6 Kommenttia

 1. Jee! Kiitos kunnon opastuksesta! Nyt mäkin ehkä osaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tästä on ollut apua! :) Ja tosiaan jo sellaisen nutturan haluaa tehdä, niin sitten lopuksi vaan koko tukka ponnarille/sykerölle (riippuu siitä kuinka pitkät hiukset on, lyhyet voi jättää ponnarille nutturaakin varten) ja niskaan sormilla "jakaus" jonka sisään kiepautat sykerön ja pinneillä kiinni :)

   Poista
 2. Mä en osaa! Toi näyttää niin helpolta ja ennenkaikkea nopealta, mutta miksi mun hiukset ei mene noin? :/ :D -Elina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on helppoa ja nopeaa! Sata kertaa helpompaa ja nopskampaa kun vaikka ranskanletin teko :)

   Kokeileppas vielä paria juttua: Muuta sitä kuinka kireää teet. Se saa olla aika löysää eli ei kannata liikaa vetää ja kiristää niin että päänahka venyy. Mutta ei liian löysääkään ettei hiukset pysy! Ja toinen juttu on - pidä huoli siitä että oikeasti nostat rennosti aina osion toisensa yli. Mulla tuli joskus rumaa kun pyörittelin hiuksista liian tasaista patukkaa enkä kieputellut osioita toistensa yli :)

   Poista
 3. Hei tää oli ihan huippu! Nyt mä täällä peilin eessä vääntelen hiuksiani :D Näitä vaan lisää, videoista oppii parhaiten :p

  VastaaPoista
 4. Kiva kuulla! :) Ensimmäisiä kertoja varsinkin kannattaa kyllä peilin edessä tehdäkin niin näkee vähän mitä tapahtuu. Mutta nopeasti tuohon oppii enkä minäkään enää tarvitse välttämättä peiliä, niinkuin tässä videollakaan :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.