Pages

Too cute!

Jaan teille perjantain kunniaks kaksi mun viikkoa piristänyttä asiaa. Näin digi-digiaikana ne löytyy tietenkin internetin ihmeellisestä maailmasta. Yleensä en tykkää seurata muita, kuin oikeita ihmisiä Facebookissa ja Instagramissa, koska kahdeksan mukahauskaa juttua päivässä ei ole sitä, mitä haluan uutisvirrastani selailla. Tällä viikolla olen kuitenkin löytänyt kaksi seurattavaa, jotka on poikkeus sääntöön.

Ensimmäinen näistä on Facebookista löytyvä sivusto Cuteness overload. Suloisia eläimiä, mielellään vauvasellaisia hassuilla kuvateksteillä höystettynä. Toimii kuin unelma, sellaisina päivinä, kun herää jo valmiiksi pahalla päällä. Voisitko itse olla tämän liukumäkeä "laskevan" hamsterin nähtyäsi kiukkuinen?

Cuteness

Toinen uusi seurattavani on Intagramin puolelta. Kyse ei ole yhtä hellyyttävistä julkaisuista (no, on ne vähän hellyyttäviäkin) mutta mun naurunappulaan nää kuvat osuu. Kyseessä on Instagram tili nimeltään miserable_men, jossa julkaistaan kuvia shoppailemassa olevia naisia odottavista miehistä. Hihihi. Tässä naurattaa lähinnä se, että tää on niin todellisuutta!

Miserable

Osuiko tai upposiko teille? Entä onko teillä jotain vastaavaa suosikkia? Saa vinkata!

Joka tapauksessa toivottelen oikein ihanaa viikonloppua kaikille. Tulkoon siitä parempi, kuin mennyt viikko oli!

2 Kommenttia

 1. Seuraathan oi seuraathan instassa Tunaa? @tunameltsmyheart
  Hän on niin, niin rakastettava <3 :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ollut kuullutkaan, mutta pakko oli mennä kurkkaamaan.. Tuna oli mun mielestä suorastaan vähän pelottava! :D (mutta mää pelkäänkin kuollakseni koiria). Vaikka kyllä mua nauratti myös ne sen "hymykuvat", ja itsasiassa naurattaa vieläkin!

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.