Pages

Melkein sadan lakan koti

IMG_3220

Siivosin muutama viikko sitten kynsilakkavarastoni ja uskaltauduin ensimmäistä kertaa elämässäni laskemaan, kuinka paljon niitä on. Lukema päätyi johonkin yhdeksänkympin ja sadan väliin. Tiedän, että mulla on meikkipussissa pari lakkaa, jotka ei näihin laskuihin tulleet mukaan. Vielä ollaan siis kaksinumeroisissa, mutta niissä pysyäkseni en voi montaakaan uutta enää hankkia. Yli sata kynsilakkaa nimittäin kuulostaa ihan hullulle!

IMG_3215 IMG_3223

Kun kynsilakkamäärät alkoivat hiljalleen kasvaa, Joni hermostui ympäriinsä pyörivissä ja epämääräisiin pusseihin ja laatikoihin kasattuihin lakkoihin ja osti mulle tuon ihanan puisen, lasikantisen laatikon. Kuten näette, se on oikeasti tarkoitettu kynttilöille, mutta toimii musta äärimmäisen hyvin kynsilakkasäilytykseen. Pullot siisteissä riveissä näkee kannen läpi ja sisäosat on jaettu sopiviin lokeroihin.

IMG_3222 IMG_3218 IMG_3224

Sinne ei kuitenkaan enää kaikki mun lakat mahdu, joten se on pyhitetty ns. "vähän paremmille lakoille" tai sitten muuten vaan lemppareille. Siellä on China Glazet, Essiet ja muutama hassu OPI. Lisäksi siellä on mm. KIKO:n lakat, koska niitä mulla on aika paljon. Siellä asuu myös alus- ja päällyslakat, ja muutamia koristeita.

IMG_3226 IMG_3227

Loput lakat on tällä hetkellä vanhassa kenkälaatikossa. Sinne mahtuu myös muutamat isommat hyrrät, sienet ja glitter-rasia. Muuten ihan toimiva ratkaisu tämäkin, mutta kaipaisi kipeästi väliseiniä. Tätä ei ole kovin kätevää nostella, kun lakat pääsevät liukumaan reunalta toiselle. Pitää syödä kaurahiutaleet loppuun, että pääsen leikkelemään pahvista sopivat väliseinät!

IMG_3232 IMG_3228

"Työkalut" seisovat ihan vaan hillopurkissa. Pitäisikin käydä nuo läpi ja heittää pois pilalle menneet siveltimet.. muutama harottaja on kyllä avun ulottumissa ja taitavat olla roskiskamaa. Lasipurkissa kuitenkin on sulassa sovussa siveltimet, viilat, dotting toolit, kynsinauhaöljyt ja appelsiinipuutikut. Ja näköjään muutama mustekynäkin, eh..

IMG_3237 IMG_3241 IMG_3243

Miten te säilytätte lakkoja? Ja kuinka paljon teillä on säilöttävää? Vai uskallatteko edes laskea? Oletteko muuten samaa mieltä kanssani, ettei tässä todellakaan näytä olevan lähes sadan lakan kokoelma! Ihan vain silmämääräisesti arvioiden olisi kyllä arvellut lakkojen määrää ehkä kuuden kymmenen kieppeille.. ehkäpä vaan laskin väärin?

2 Kommenttia

 1. Ihana tuo Candles-boksi lakkojen säilytykseen!! Mistä se on hankittu?

  Itse en melkeinpä uskalla laskea lakkamäärääni... tai jaksa. Luku on kuitenkin jokunen sata. O_o Säilyttelen niitä kahdessa Helmer-laatikostossa, jossa on myöskin koristelutarvikkeet ja swatch-tikut, minkä takia tila ei edes riitä kaikille lakoilleni. Lisätila on siis hakusessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustakin se on ihana, mutta valitettavasti en yhtään osaa sanoa mistä se on, koska oon saanut sen lahjaksi :/

   Täälläkin on kyllä menty reilusti yli sadan tän postauksen ilmestymisen jälkeen, enää en taitaisi viitsiä laskea itsekään! :D Noi Helmer -laatikostot tuntuu olevan aika monen kynsiharrastelijan suosikkijuttuja :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.