Pages

Top 10 - most used in 2013

Viime vuoden tammikuussa kokosin postaukseen menneen vuoden 10 käytetyintä vaatetta ja asustetta. Koska tykkään muistella menneitä, vertailla ja pohdiskella niin päätin koota vastaavan listan vuoden 2013 suosituimmista jutuistani. Näiden kahden listan vertaaminen on jokseenkin huvittavaa. Hieman huomaa tuosta 2012 vuoden ykkösjuttujen listasta, että sinä vuonna tuli asusteltua muualla, kuin Suomessa.

Hassu huomio on myös se, että 2012 vuoden käytetyimmät olivat hajuvettä ja rannekorua lukuun ottamatta melkeinpä käyttämättöminä viime vuonna. Aavistelinkin jo tuolloin, että olin saanut niistä eniten kulutetuista hetkeksi tarpeekseni, ja niin tosiaan oli. Nyt vaan odotellaan, tuleeko tänä vuonna käytettyä enää mitään noista 2013 vuoden suosikeista.

Jälkimmäisessä listassa edistystä on sentään laadukkaammat materiaalit - no asusteissa ainakin. Laadukas nahka on kestänyt vähän paremmin, kuin keinonahka toissavuoden listauksen suosikeissa. Surukseni kuiteknin Vagabondin tennareiden pohja on murtunut rikki niin, ettei niitä voi käyttää enää kuin ihan kuivalla kelillä. Kyynel.

No, tämän pidemmittä puheitta, katsellaanpa viime vuoden suosikkivaatteet ja -asusteet.

10_1 10_2 10_3 10_4 10_5 10_6 10_7 10_810_9 10_10

Aika arkista ja tylsää, myönnän. Mitkä jutut ovat olleet teidän suosikkejanne viime vuonna? Oletteko käyttäneet jotain niin paljon, että kyllästyttää? Minua ainakin kyllästyttää jo aika monikin tämän listan jutuista...

Ps. Hassua, tämäkin postaus olisi voinut alkaa sanoilla: "Huh, Flickr -ongelmat selätetty!"

2 Kommenttia

 1. Onpas ihana postausidea! Voisin itsekin kehitellä jonkin tämän tyyppisen. :))

  Tuo pipokuva on muuten IHANA! Kaunotar olet! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin, tee ihmeessä! Minä ainakin jään innolla odottamaan. Tällaisia on kiva miettiä kun huomaa itsekin, että joku ihan yllättävä vaate on ollut paljon käytössä. Ja siten taas huomaa, että moni vaate jota ajattelisin lempparikseni ei kuitenkaan ole ollut käytössä paljoakaan :)

   Ja voi kiitos, ihanasti sanottu! :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.