Pages

Anton & Anton lettukestit tuparilahjaksi

IMG_2919 IMG_2920 IMG_2924 IMG_2925 IMG_2926

Anton & Anton on ruokakauppa, jossa myydään laadukkaita tuotteita, joiden alkuperä on tiedossa. Paljon luomua ja paljon lähiruokaa. Hyvää asiakaspalvelua ja laajat valikoimat kivijalkakaupassa. Sellaisesta putiikista Helsingin Töölöstä olivat viime viikonlopun vieraan hankkineet meille tuparilahjan. Aika ihana lahja sanoisin minä. Pidän oikein mielelläni jonain talvisena päivänä oikein lämpimät Anton & Anton lettukestit. Vaikka eipä sillä, ei meille olisi oikeasti tarvinnut yhtään mitään tuoda.

Mutta kiitämme, kumarramme ja olemme onnellisia näistä! Aika herttaista!

4 Kommenttia

 1. Pähkäilin tässä juuri mitä veisin ystäväpariskunnalle viikonloppuna tuparilahjaksi! Vaikea ostaa ihmisille jotain, kun ei tiedä mitä jo on! :D Mutta tässähän on mainio idea, kiitos vinkistä <3 ! Täytyy kattoa lyötyykö ihan samaa liikettä etelästä, vai käynkö pyörähtämässä stockalla ja kokoan vähän samantapaisen tuparilahjan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei mahtavaa, jos tästä oli oikeasti apua! Mun mielestä ainakin toi oli tosi kiva lahja, koska meilläkin on juuri semmoinen tilanne, ettei oikeasti tarvittaisi mitään. Ja oli aika hauska, että tuotteet oli koottu yhden teeman ympärille, niinkuin tässä saatiin tarvikkeet lettukesteihin :) uskoisin, että sunkin ystävät olisi mielissään!

   Anton & Anton liikkeitä näkyy olevan ainoastaan Töölössä ja Kruununhaassa, mutta tokihan muualtakin saa kivan setin kasattua :)

   Poista
 2. oooo ompas ihana design noissa kaikissa!! :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan samaa mieltä, miellyttää munkin silmää tosi paljon! :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.