Pages

Herkkusuu koru

Muutama viikko sitten Jyväskylässä järjestetyiltä joulumessuilta tein toisenkin ostoksen talvisen kranssin lisäksi. Paikalla oli Herkkusuu korujen myyntipöytä ja sen korut olivat, no - herkullisia! Ensi kesänä haluan kyllä ostaa kaulakorun, jossa riippuu Eskimo -puikko, josta on haukattu yksi pala! Viime kesälle valmistetut taitavat olla jo lopussa, mutta ensi kesänä on kuulemma tulossa lisää ja eri mauilla.

WP_20131202_006

Äiti osti valkoisella koristellut piparkakkukorvikset ja minä puntaroin pitkään vaaleanpunaisen kuppikakkuriipuksen ja karkkikeppi -korvisten välillä. Päädyin sitten karkkikeppikorviksiin äidin auktoriteetilla sanotun "nyt ollaan joulumarkkinoilla" -lausahduksen perusteella.

Jokainen pari on hieman erilainen, sillä kaikki korut ovat käsintehtyjä.

WP_20131202_007

Ne sopii mulle, kuin nakutetut. Satun purkkapallopurkan lisäksi omaamaan spesiaalin suhteen tikkareihin.. ihan oikeasti! Mulla on aikamoinen kokoelma, vaikka karsinkin sekä tikkari, että hubbabubba kokoelmia muuton yhteydessä.

WP_20131202_002

Oletteko törmänneet Herkkusuu koruihin aikaisemmin? Mitä tykkäätte mun valitsemista? Voisiko kukaan muu kuvitella käyttävänsä näin leikkisiä koruja?

6 Kommenttia

 1. Voi, mitkä herkut!! :D Voisin kyllä muuten kuvitella käyttäväni jotain hassuja koruja, mutta mun kasvon muotoihin ei sovi mitkään kovin isot, roikkuvat korvakorut. Mutta on aivan ihanat! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, eikö vaan olekkin? Mutta miten mää en ollenkaan usko, ettei sulle sopisi isot korvikset? Tosin tiedän kyllä, että joskus itsestä tuntuu sille, ettei joku sovi, vaikka toisten silmiin näyttäisi sopivan oikein hyvin :)

   Mutta onneksi voi sitten käyttää jotain muita koruja, kun korviksia jos ne ei omille tunnu!

   Poista
 2. Siis eeeikää miten suloset! <3 :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Näyttää ihan oikeille karkeille!

   Poista
 3. Heeei, ostin pikkusiskolle lahjaksi juuri Herkkusuun kuppikakut! Noi karkkikepitkin on kyllä tosi ihanat! Kaverilla oli eilen samanlaiset pikkujouluissa ja kaikki huomasi ne! :D

  -Inka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, mahtavaa! Ne kuppikakut on kyllä ihania, joten pikkusisko on kyllä onnekas! :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.