Pages

Sinistä

IMG_2028 IMG_2007

Pitkästä aikaa asukuvia. Sitten edellisten kuvien maahankin on satanut lumikerros - jopa tänne Turkuun. Kaikki oli tänään kirkkaassa pävänvalossakin niin sinistä: asu koostui sinisen eri sävyistä, lumipeite nurmikollakin näyttää sinertävältä ja sinertämistä viestivät myös pakkasessa ilman takkia kekkuloineen neidon poseeraukset.

IMG_2016b ababa IMG_2008

Henkkamaukkaa henkkamaukan päällä tällä(kin) kertaa. Mitäs tykkäätte? Minä tykkään yllättävänkin paljon, vaikka edelleen arastelen farkkupaidan käyttöä. Helmiäisnapit onneksi tekevät siitä vähän hempeämmän ja tyttömäisemmän - muistatteko, että pelkään olla liian rock?

Hehkulamppukorvikset on hyvät opiskeluun. Luulisi tulevan älynväläyksiä, kun on jo lamput mukana - sen kun odottelee vaan, että ne syttyvät.

6 Kommenttia

 1. Turhaan minusta arastelet farkkupaidan käyttöä, sehän istuu sulle tosi hyvin! :) Asussa on hillitty, mutta tuo printtihame tuo minusta asuun hienon yksityiskohdan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos rohkaisusta! Itsestä tuntuu vielä vähän hassulle, mutta ehkä se ei niin hassulle näytä. Tuo hame on kyllä minustakin kiva juurikin noiden kuvioiden vuoksi :)

   Poista
 2. Miten kaunis nainen ja tuo hame, ai että! <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten ystävällinen kommentti ja paljon kehuja! Kiitos! :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. No voi kiitos! :) olipas kivasti taas sanottu jasmine!

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.