Pages

Pappa ♥

Hei vaan. Surullisella linjalla jatketaan tämänkin viikon lauantaina. Pää on tyhjä ja silmät punaiset sillä aikaisin tänäaamuna pappani nukkui pois. Taidan hetken rauhoittua ja keskittää ajatukseni papan muistelemiseen. Ja mummuun, joka 61 vuoden avioliiton jälkeen jäi leskeksi. Minun viimeinen mummuni.

Mutta tällaista elämä on ja jokaisen on jossain vaiheessa aika lähteä. Surut on surtava alta pois, ja sitten elämä jatkuu vielä. Muistakaahan tekin halia rakkaitanne ja kertoa heille, että ovat tärkeitä. Sitä ei varmasti voi tehdä liikaa 

IMG_5922

7 Kommenttia

 1. Otan osaa, lämmin halaus <3 näin se on, elämä päättyy ja sitten se jatkuu. Minunkin veteraanipappani meni mamman luo tänä vuonna. Se lohduttaa että näin sen kuuluukin mennä, tässä järjestyksessä ja pitkän hyvän elämän jälkeen. Voimia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 niin lohduttaa ja lohduttaa myös tieto siitä, että nyt niin minun kuin sinunkin papallasi on varmasti hyvä olla.

   Poista
 2. ♥ osanotto ja jaksamisia! Meidän mummu lähti torstaina taivaan kotiin, ei sitä vaan voi oikein edes käsittää... Mutta nyt sillä on hyvä olla eikä enää satu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja sinulle myös <3 olet oikeassa, nyt ei ole enää huolia ja murheita. Mummun puolesta eniten surettaakin, mutta papalla on varmasti hyvä olla.

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.