Pages

Glitterkynsilakan vaivaton poistaminen

Toistamiseen lyhyen ajan sisällä on nyt aivan pakko jakaa eteenpäin blogimaailmasta löydetty ja toimivaksi havaittu kosmetiikkavinkki. Koska poskipunankorjauskikka ei ollut tavoittanut kaikkia aiemmin, niin uskallan jakaa tämänkin vinkin omakohtaisten kokemusten kera. Aika moni kynsilakkaintoilija nimittäin jakaa kanssani glitterlakan poistamisen aiheuttaman tuskan. 

Tassua ylös jokainen, joka on koskaan kironnut glitterlakkojen poistamisen kanssa? Tai käyttänyt kaksitoista vanulappua kymmenen kynnen putsaamiseen? Tai kaatanut poistoainetta suoraan kynnelle? Tai vannonut, ettei enää koskaan aio tehdä sitä erhettä, että tarttuu glitterpulloon? Niin minäkin.

Onnekseni kuitenkin koitui minua yleensä suuresti hermostuttava Google Chrome. Se kun tarjoaa aika ahkerasti sinulle aiemmin käyttämiäsi osoitteita. No, muutamakin seuraamani blogi siirtyi taannoin pois Indiedaysilta, mutta huolimattomasti niihin suunnatessani Chrome heittikin minut monta kymmentä kertaa vanhaan osoitteeseen - jota ei enää ole, ja sen vuoksi ohjasi Indiedaysin etusivulle. Sinne taas kerran vahingossa päätyessäni näin kuitenkin tämän maailmani pelastaneen postauksen Concoction -blogissa! Suuret kiitokset Hanna!

Tämä meni heti testauslistalle, vaikka kuulostikin liian hyvältä ollakseen totta. Mutta ei se ollutkaan! Siis liian hyvää. Totta se kyllä oli! Antaa kuvallisten ohjeiden puhua puolestaan.

glitterlakanpoisto1 glitterlakanpoisto2

Se on juurikin noin helppoa! Äimistelin asiaa ääneen koko illan tuon lakkojenpoiston jälkeen. Ja vielä seuraavanakin aamuna. Ihan oikeasti, ei yhtä ainutta hinkkausliikettä. Vain tuppojen veto pois sormista. Ylisanoja ei voi olla riittävästi, sillä en ole kokenut mitään näin maagista pitkään aikaan. Oli ihan pakko laittaa postaukseen mukaan jopa tuo kuva minusta ensimmäisen tupon poiston jälkeen - silmien alle valuneine meikkeine kaikkineen siihen vaan tallentui niin hyvin minun aito äimistys.

Tosin semmoinen vinkki vielä, että kannattaa käsitellä yksi käsi kerrallaan tai pyytää avuksi ystävää tai puolisoa. Minä en ainakaan saanut toiseen käteen aseteltua vanulappuja ja puristeltua folioita sen jälkeen kun ensimmäisen käden kaikissa sormissa sojoittivat foliotupot.. mutta mitäpä ei rakastava poikaystävä tyttöystävänsä kynsien vuoksi tekisi...

Empiiriset tutkimukset vielä jatkuvat sen suhteen, toimiiko tämä myös asetonittomalla lakanpoistoaineella, jotta geelilakkauksia tai muuta vastaavaa kynsissään kantavat voisivat nauttia tästä kikasta myös. Päivitän tähän sitten kun ehdin testata äiskän lakanpoistoaineella.

(EDIT// Katsokaapa kommenttiboksista Livin up a notch -blogin Ninnumaarian kokemukset tästä kikasta asetonittoman lakan ja glitterien alla olevan kestolakkauksen kanssa - kuulemma toimii, joten sopii myös teille kestolakkaukselliset, jipii! Kiitos vielä Ninnumaaria!)

Mutta ainakin kaikki kestolakkauksettomat - uskokaa mua, kun sanon, että kannattaa kokeilla!

Ja kysykää, jos jäi kysyttävää!

7 Kommenttia

 1. HUUTONAURUA tuolle sun ilmeelle XD XD XD

  Pitäisiköhän mun kestolakkauksen vaalimista uhmaten uhrautua kokeilemaan asetonittomalla? Tosin, kröhöm, tuo sinun glitter näyttää huomattavasti kesymmältä tapaukselta kuin mun kolme-kerrosta-pelkkää-glitteriä-puoli-senttiä -versio...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi kuva ei tee oikeutta ton lakan glitterin määrälle! Kaks kerrosta on tossa, koska viimeks laitoin kolme kerrosta vaan yhteen kynteen / käsi ja hajosin niin paljon poistamiselle, etten ottanu enää sitä riskiä jos tää ei toimiskaan :D

   Ja hei kiitti, ihanaa että joku muukin sai yhtä paljon riemua tosta mun kuvasta :D

   Poista
  2. HURRAA HURRAA HURRAA se toimii!!!! Ihan oikeasti toimii!!! Vahvistan täten, että myös asetonittomalla lakalla kestolakkauksen päältä, kolme tumman liilan kestolakan kokonaan peittänyttä vaalean glitterin kerrosta, ja yhdellä pyyhkäyksellä alta paljastui vain kiiltävä kestolakka ilman ainuttakaan hilettä!!! Mun ilme veti taatusti vertoja sun hämmästykselle, ällistyneen mykistyksen kera. Olen sulle ikuisen kiitoksen velkaa :)))

   Poista
  3. Aivan mahtavia uutisia! Eipä minun sitten varmaan tarvitse enää itse testailla, kun luotan sun sanaan! Lisään sun havainnot tekstiinkin, jotta tieto on tarjolla mahdollisimman helposti myös niille, jotka eivät kommentteja lue :)

   Haha, olisin kyllä halunnut nähdä sultakin ilmetodisteita ;) en nimittäin yhtään epäile hämmästyneen ällistynyttä ja mykistynyttä ilmettä! Se on vaan ihan käsittämätöntä, että sitä glitteriä ei vaan enää ole!! :D

   Ja ole kuule niin hyvä! Nyt ollaan aika asian ytimessä, miksi blogien kirjoittaminen, lukeminen ja kommentoiminen on kivaa. Me, joilla on samoja kiinnostuksenkohteita voidaan jakaa intoiluamme ja olla vielä avuksikin toisillemme :)

   Poista
  4. Asian ytimessä, indeed! :) <3

   Poista
 2. Sun ilme kruunas kyllä koko postauksen! :D

  Ite oon tuota samaa poistokikkaa käyttänyt, mutta silti useimmiten uskallan glitteröidä vaan nimettömät, ihan kaiken varalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, oon ihan samaa mieltä :P

   Mulla on ollut ihan sama! Että viime aikoina oon aina lakannut glitterillä vaan nimettömät, koska se poistaminen on niin kauheeta. Mutta nyt ei kyllä tarvii siitäkään enää murehtia - okei, ei tääkään mikään maailman nopein keino ole, mutta ei ollenkaan niin tuskaista kun se vanha kunnon hinkkaaminen.

   Sää oot muuten kanssa sellainen kynsitaituri, että jos sulla on jotain muitakin kynsihommia helpottavia kikkoja niin saa kertoa.. tai kirjoittaa oman postauksen! Tää pikku pipertelijä ottaa ilolla viisaampien vinkkejä aina vastaan! :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.