Pages

Pandoja ja burgundia

Ajattelin julkaista nämä kahdet kynnet yhteen syssyyn, koska yksistä kynsistä tulee usein vähän mitätön postaus enkä malta odottaa, että se päivä koittaa, jolloin teen jotkut toiset kynnet, jotka sopisivat näiden teemoihin. Erityisesti nämä ensimmäiset ovat kutkutelleet arkistoissa jo ihan liian kauan. Ainakin yli viikon! Harvassa on ne kerrat kun omassa facebookissani jaan kuvia kynsistäni, mutta nämä oli pakko jakaa sielläkin.

Pidemmittä puheitta, meet the pandas...

WP_20131007_19_20_32_Pro

Pandat oli mun aikuisuuden vastustus -kynnet. En halua kasvaa aikuiseksi, enkä varsinkaan muuttua liian vakavaksi, joten pandakynnet sopivat mulle paremmin kuin hyvin. Viime viikolla sairaalassa sairaanhoitajakin kehui niitä. Ja hänkin oli sitä mieltä, että ne sopii aikuiselle ihan mainiosti. Koska ei aina tarvitse ottaa niin vakavasti. Ylläri ylläri, idea on saatu mun rakastamalta Cutepolish -YouTube kanavalta..

Toiset kynnet lakkailin eilen jalkapallopeliä katsellessa. Viininpunainen on iskenyt vasta tänä syksynä ja kunnolla onkin. Täytyykin muistaa esitellä mun muitakin viininpunaisia suosikkeja tässä lähiaikoina. Tämä kynsilakkakin nousi nimittäin aika suosikiksi.

accentnails

En yleensä viihdy tummissa kynsissä, mutta nämä ei ole minusta liian dramaattiset. Varsinkaan, kun keventää yleisilmettä lakkaamalla yhden kynnen jollain tehostesävyllä. Mun tapauksessa tietty tehosteglitterillä.

Mitä tykkäätte pandoista? Entäpä viininpunaisista kynsistä? Täytyy muuten vielä sanoa, että otsikosta huolimatta inhoan sitä, kun puhutaan burgundista. Viininpunainen on paljon kivampi sana - suomen kieli kunniaan!

2 Kommenttia

 1. PANDAKYNNET!! Mä en ehkä kestä! :D NIIIN hauskat, ihanat! Ja huolella tehdytkin! Kynsipostaukset on kivoja, kaikki kehiin vaan! Ja lakkavinkit. Nimimerkillä heitin juuri 27 kynnet samaan postaukseen viime lauantaina ;)

  Mitkä on muuten nuo viininpunaisissa kynsissä käytetyt lakat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsihihi, ihanaa että pandat sai jonkun muunkin iloiseksi! :D

   Joo katsoinkin, en vaan oo ehtinyt viellä kommentoimaan vaikka asiaa olis ja paljon... mutta tosiaan tuo viininpunainen lakka on yksi mun Seppälässä tehdyistä lakkalöydöistä - ihan siitä niiden omasta kokoelmasta, eikä hintakaan ollut kuin 2.95€. Ja nimettömässä on viininpunaisen päällä samasta paikasta ostettu Golden Rose Jolly Jewels kokoelman glitterlakka, samaa kokoelmaa mitä tämä flakies -lakka tässä postauksessa: http://purkkapallopurkkaa.blogspot.fi/2013/09/avaruuskynnet.html

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.