Pages

Vihdoin kotona

Väsynyt mutta onnellinen matkailija täältä kuittaa!

Roomassa oli ihanaa ja lämmintä ja siellä oli niin helppo hengittääkin. Keskiviikkona palattiin jo kuitenkin Suomeen, sitten olin yhden yön äitin ja iskän luona, suuntasin koko päiväksi yliopistolle ja saavuin eilen myöhään illalla junalla Turkuun.

IMG_0953

Tänään olinkin yksin kotona ja kangerteluista huolimatta tämä päivä kääntyi oikein mukavaksi illaksi. Maailman nihkeimmän salireissun jälkeen lämmitin kotona itselleni saunan ja menin löylyihin oikein ajan ja juoman kanssa. Sitten kuorin kasvojen ihon ja laitoin kasvonaamionkin. Ja lakkasin kynnet ja hoidin jalatkin.

IMG_0946

Nytkin on helppo hengittää. Jospa jalkavoide olisi imeytynyt niin, että voin tökätä tohvelit takaisin jalkaan ja lähteä kuivaamaan hiukset. Sitten keitän teetä ja tulen takaisin sohvalle ja taidanpa katsoa jakson Erilaisia äitejä.

IMG_0948

Ja ehkä syön muutaman namunkin.

Nyt ei edes harmita se, että Suomessa on kylmää ja sateista. Saunassa ja peiton alla on lämmintä!

2 Kommenttia

 1. Kyllä Suomen syksytkin osaa olla hirmu ihania ja kauniita. Itse viihdyin kans eilen tosi hyvin Erilaisten äitien parissa. Saa vollottaa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihana Maija, oot kyllä niin oikeessa! Ei näitä syksyisiäkään päiviä pois vaihtais :)

   Ja mulla meni Erilaiset äidit niin samoissa merkeissä :D ihmisten tarinoiden kuuleminen on aina jotenkin niin koskettavaa.

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.