Pages

Tutuilla treffeillä

Ihana viikonloppu. Perjantaina luulin, että on lauantai, joten viikonloppu tuntui olevan päivän normaalia pidempi. Eilen, oikeasti lauantaina pääsin taas treffeillekin. Tällä kertaa suunnattiin leffaan.

WP_20130921_18_11_56_Pro

Yllättävän usein saan treffeille lähtiessä aikaan vaatekriisin. Ei muka mitään päällepantavaa ja näytän rumalle ja hiuksetkin on aina ihan huonosti. Mutta miksi ihmeessä mää murehdin? Me ollaan oltu yhdessä viikkoa vaille seitsämän vuotta, joten eiköhän tuo toinen puolisko oo jo nähnyt mut sellaisena kuin oon.

Ja vaikka mää aina kiukuttelen mun ulkonäöstä, niin onko me kertaakaan lähdetty treffeille, niin ettei se olisi kehunut mua kauniiksi? Ei varmasti olla.

WP_20130921_18_13_46_Pro WP_20130921_18_13_15_Pro WP_20130921_18_12_54_Pro

Tällä kertaa mulla oli itselläkin nätti olo ja olin tyytyvinen siihen, mitä päälleni laitoin. Ehkä siksi, etten yrittänyt liikaa. Etten yrittänyt olla mitenkään parempi, vaan tyydyin vaan olemaan niin kiva ja nätti, kuin satun olemaan. Ymmärtääköhän kukaan mitä tarkoitan? Tarkoitan sitä, että saa meikata ja laittaa hiuksia ja pukeutua nätisti, kunhan muistaa että laittaa vain itseään  nätisti, ei yritä laittaa itseään olemaan joku muu, joku vähän parempi.

WP_20130921_18_12_09_Pro WP_20130921_18_14_17_Pro

Ja tarkoitan sitä, että uudessa syksyisessä villahameessa ja rennossa neuleessa oli ihan super mukavaa ja syksyiset värit näyttivät mun mielestä tosi kivalle. Ja sitä, että treffeilläkin viihtyy paremmin, kun viihtyy itsensäkin kanssa. Vaikka katon reunan alle pesänsä tehneet pulut säikyttivätkin mut kesken kuvien oton niin, että aloin rääkymään ääneen...

WP_20130921_18_23_48_Pro
Niin ja se leffa. Käytiin katsomassa Rush, joka sai mun silmänurkat kyllä välillä kostumaan. Ehkä eniten sen takia, että Niki Lauda on aina ollut mun mielestä yks maailman söpöimpiä pappoja! Katsokaa vaikka. Mua vaivaa vaan se, että montakohan punaista lippistä Niki omistaa. Varmaan aika monta, jos mainospaikka siinä maksaa 1,2 miljoonaa euroa vuodessa!

8 Kommenttia

 1. Tuo asu kyllä kieltämättä pukee sua tosi hyvin! Ihanan syksyinen. <3

  VastaaPoista
 2. ihana sinä! toi on ihana syksyne ja kaunis leffasu :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Ainoa miinus oli, että hameen mitan vuoksi leffateatterin penkissä oli vähän vaikea kääntyillä siveästi.. mutta onneksi oli huivi laukussa mukana :D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Niin mustakin! Aitoa nahkaa ja super hyvällä alennuksella, kannattaa vilkaista täältä jos kiinnostaa :) http://www.ellos.fi/ellos-shoes/nahkabootsit-koot-36-42/381520

   Kiitti kommentistasi!

   Poista
 4. Tosi hyvin kuvasit tuota itseksi tälläytymistä. That's the Spirit! Itseään mutta myös rakastaan varten on niin kiva laittautua (vaikka mies ei välttämättä aina erotakaan onko kyseessä viiden minuutin vai puolen tunnin meikki). Mä valitsen leffatreffivaatteet sen perusteella, mitkä housut/hameet ei kiristä masua;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, jos osasin yhtään pukea ajatuksiani sanoiksi :)

   Mutta oot kyllä niin oikeassa koko kommentillasi. Toki on mukavaa laittautua rakastaankin varten, mutta silloinkin vaan juuri siksi, että haluaa, ei siksi että olisi pakko.. Ja erittäin hyvät kriteerit leffapukeutumiselle, heh. Villahame ja löysä neule, kyllä täytti noi sunkin kriteerit, joten namuja pystyi syömään ilman tuskia ;) mutta kuten tossa yllä sanoinkin, vähän käytännöllisempi olisi voinut olla pitkä helma, mutta huivi sylissä pelasti mut vilauttelulta!

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.