Pages

Treffeillä pitsihameessa

Eilen esittelinkin tuon itse ompelemani pitsihameen, joka pääsi ensimmäistä kertaa käyttöön heti valmistumispäivänään. Ei haluttu lähteä mihinkään hienoon ravintolaan, joten paljon hehkutettu Dennis valikoitui meidän kohteeksi. Tosin jokirannassa kävellessämme käveltiin myös Tintå:n ohitse, ja todellakin halutaan mennä sinnekin! Näytti aivan ihanalle. Kiitos vielä Ninnumaaria, suosituksestasi osattiin kiinnittää siihen huomiota ja en malta oottaa, että mennään sinne.

IMG_0729

Pikkaisen lipsahdin aiheesta, mutta en halunnut pukea uutta pitsihametta liian juhlavaksi, joten H&M:n perustoppi ja suosikiksi noussut neuletakki niskaan. Koruja ranteeseen ja korviin, mutta ei mitään liian näyttävää. Kaunista, siroa, melkein huomaamatonta, mutta hyvin kokonaisuuteen sopivaa.

IMG_0697 IMG_0725 IMG_0718

Aluksi aioin jättää hiukset auki, mutta en halunnut hulmuavien hiusteni (onkohan mulla vähän kovat luulot mun kutreista?) vievän kaikkea huomiota hameelta, joten päätinkin laittaa hiukset kiinni. Pikanutturasta tuli mielestäni oikeastaan aika kaunis. Ja viihdyin asussa mainiosti.

IMG_0734 IMG_0723 IMG_0727

Ennen syömään menemistä pysähdyttiin Fontanaan juomaan lasilliset kuplivaa ja oli niin mukavaa. Mua alkoi naurattaa ihan hirveästi, kun Joni tilasi meidän juomat, tarjoilija kiitti ensin tilauksesta ja sitten ilmiselvästi päätti vielä arvioida seuralaisen täysikäisyyttä. Hän kääntyi katsomaan mua kasvoihin, kallisti hieman päätään ja muutaman sekunnin päästä nyökkäsi hyväksyvästi ja laskutti ja tarjoili juomat. Pystyin suorastaan kuulla, kun hän ajatteli, että ei tarvitse papereita kysellä, kaukana on ne päivät kun tuo täti on ollut kahdeksantoista.

Skumppa

Vitsi vitsinä, paikka oli oikein mukava ja tarjoilija oli ihana ja ystävällinen eikä meillä kummallakaan ollut yhtään mitään valittamista yhtään mistään! Ja mennään sinne ihan varmasti uudestaan, ainakin lounastamaan tai brunssille, näyttää ihanalle.

No entäpä se Dennis sitten? Mulle ihan valtaisa pettymys. Halusin joka solullani tykätä paikasta, siellä yritys oli niin kova, mutta kun tulos ei miellyttänyt mua, ei sitten yhtään. Mun pitsa ei maittanut mulle, eikä jämät Jonillekaan ja kaiken lisäksi mun maha tuli ihan hirveän kipeäksi syötyäni muutaman viipaleen. Ehkä olisi pitänyt olla fiksu ja tilata jotain listalta. Joni teki niin ja tykkäsi omastaan kyllä! Minäkin tykkäsin kyllä rapeasta pohjasta kovasti, se oli se tomaattikastike ja juusto, jotka eivät mulle toimineet.

WP_20130907_20_27_32_Pro WP_20130907_20_27_49_Pro

Mutta aion kyllä antaa vielä mahdollisuuden paikan pastalle. Lähellä jotkut muut söivät pastaa ja ne annokset näyttivät aikas kivoille.

Niin ja tyylikkäästi kotimatkalla otettiin mukaan McFlurryt...

Ensimmäiset treffit Turussa takana. Yritetään käydä treffeillä täällä kerran viikossa (tuskin niin usein ehditään), jotta tutustuttaisiin samalla tähän kaupunkiin. Joten nyt saa vinkata, jos teillä on hihassa jotain ihan mahtavia treffipaikkoja, tai muita paikkoja, mikä meidän pitää ehdottomasti käydä tsekkaamassa!

Ja mitä tykkäsitte treffilookista? Entäpä mitä tykkäätte Denniksestä? Ja onko joku testannut Fontanan lounaan tai brunssin? Kovat on odotukset sitäkin kohtaan!


4 Kommenttia

 1. Jeij jeij jeij! :D Asu on kaunis, ja Turkuun tutustuminen alkanut hienosti!

  Pyrskäytin melkein kokis cherryt näppikselle tosta "täti ollut kahdeksantoista" -kommentista... :D

  Seuraaviksi treffipaikoiksi Tintå, sitten Blanko, joku lauantailounas Paninissa (jossa muuten paremmat pastat kuin Denniksessä)... Dennis on niin klassikkoturkulainen, että se on tainnut jämähtää siihen maineeseensa. Taisin käydä siellä ehkä kaksi kertaa.

  Onkohan siellä vielä Smör ja Mami? Ne on vaihtuneet siinä kirjaston kohdassa niin usein, etten ole varma enää.. jos on, niihinkin kannattaa mennä. Ja ehdottomasti Pinellaan!

  Noniin. Nyt näen taas koko yön unta Turusta ja herään Helsingissä. Dammit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, ehkä mun blogihistorian innostunein kommentti, ihana!

   Mutta Panini kuulostaa huipulle! Ja Pinella! Ja kaikki! Täytyy ehdottomasti käydä testaamassa noita kaikkia, kiitos ihan super paljon, musta on ihanaa kun joku suosittelee hyviä paikkoja :) Smör me nähtiin, mutta pelättiin vähän että se on hienompi paikka, kun mitä me ollaan :D

   Ja mitä syvimmät anteeksipyyntöni, mutta eikö oo hyvä päästä Turkuun edes unissa?! :D

   Poista
 2. Oon testannu fontanan lounaan tai sen buffet!!! Oli nii nam8) suosittelen

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.