Pages

Moschinon mini-tuoksuja

Fiumicinon lentokentällä koneen lähtöä odotellessa pyörähdettiin tax-freessa ostamassa vähän suklaata. Luonnollisesti jalat vei tuoksuhyllyllekin. Menin sinne kurkkimaan olisiko hyllyssä Marc Jacobsin viime kesäisiä Sunshine edition -tuoksuja, mutta eihän siellä ollut.

IMG_0973 IMG_0966

Sitten päätin kurkata olisiko hyllyssä Moschinon Pink bouquet -tuoksua, johon ihastuin vuosi sitten. Olisin saanut moisen putelin viime vuonna joululahjaksi, mutta Jyväskylästä sitä ei ollut saatavilla. Tuo ihanan hempeä pullo hyllystä löytyi, mutta nyt aloinkin vähän arastella tuoksua.  Onko se sittenkään ihan täydellinen tuoksu... Ja mille tuo viereinen Moschino tuoksuu, entäpä sen viereinen.

Sitten äiti sanoi, että älä jahkaile, vaan ota tuo setti missä on viidestä eri tuoksusta minipullot. Ja minähän otin.

IMG_0962 IMG_0964

Ihan mahtava idea nämä tällaiset miniatyyri-setit. Viiden minipullon setti maksaa huomattavasti vähemmän kuin yksi normaali. Ja näin voi testailla tuoksuja ja miettiä, mikä niistä on eniten mieleen. Minä en ole mikään päivittäinen tuoksujen käyttäjä, joten näistä riittää käyttöönkin kuitenkin pidemmäksikin aikaa. Ja tuoksuaan voi vaihtaa fiiliksen ja päivän mukaan.

IMG_0981 IMG_0979 IMG_0984

Niin ja onhan nuo minipullot ihan käsittämättömän söpöjä!

Tää kommentti aiheuttaa aina lievää repeilyä, mutta mää nyt vaan tykkään ihan hirveästi asioista, jotka on normaalia isompia tai pienempiä!

Onko teillä kokemuksia jostain näistä? Tai minipulloista? Olisi mukava kuulla!

2 Kommenttia

  1. Mulla on myöskin tuo Pink bouquet-tuoksu! :) Ostin sen Milanosta toissa kesänä. Tuoksu on kyllä aivan ihana, mutta täytyy myöntää että ostopäätökseen vaikutti myös se komea miesmyyjä, joka räpytteli pitkiä ripsiään ja kehui, kuinka hyvin se hajuvesi mulle sopisi... :D Kyllä ne osaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahahaha! Mun mielestä toi on ehkä pätevin perustelu ikinä :D On niillä komeilla räpsyripsillä kyllä ihmeellisiä kykyjä manipuloida naisparkojen mieliä.. ei vaan, mitäs sillä on väliä! Tuoksu on ihana ja sopii sulle varmaan mainiosti! :)

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.