Pages

Tummia kukkia

Onneksi on kesältä vanhoja kuvia. Viime viikkojen eleganssi on koostunut lämpiminä päivinä miesten boksereista ja t-paidoista ja viileinä päivinä pitkistä pyjäaman housuista ja flanelipaidoista. Tässä aiemmin kesällä eräissä rippijuhlissa päällä oli sentään jotain vähän muuta.

IMG_0323

Tämä Lindexin kukkamekko oli kyllä nappiostos keväällä. Äitikin kehui, että tuohan on mahtava, koska se on kevyt ja kukkakuvioinen eli sopii kesään, mutta sen verran tumma, että sopii hyvin myös pitkälle syksyyn ja miksei vaikka talveenkin.

IMG_0324

Nuo rippijuhlat oli yksi niistä harvoista kerroista tänä kesänä, kun olen käyttänyt korkokenkiä - vai onkohan jopa ainoa? Melkein häiritsevän paljon huomiota mun korot tuolla juhlilla saikin. Olen muutenkin meidän suvun pisin nainen joten tuollaiset kengät jalassa mulle oli tarjolla paljon kainalosauvoja. Itselläni oli kyllä noinkin korkeissa koroissa ihan mukava olla - paitsi, että mun pikkuvarvas karkasi kokoajan tuolta remmien välistä!

IMG_0318

Miten voi olla, että en oo koskaan aiemmin huomannut moista ilmiötä noissa kengissä? Onkohan mun mini-mittainen pikkuvarvas lyhentynyt tai kipristynyt entisestään, ja ei sen vuoksi enää yllä tuon remmin alle? Häiritsevää ja huvittavaa!

Onko kellään muulla karkailevia varpaita? Ja mitä tykkätte muuten?

4 Kommenttia

 1. Tosi kaunis tuo mekko ja passaa sulle nätisti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emma! Oon kyllä tosi tyytyväinen mekkoon itsekin :)

   Poista
 2. sopii sulle ja totta että toiha mekko menee läpi vuoden;) hahaha söpö toi varvas, en oo ennen kuullu et jollai menis tollee karkaileva varvas:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Joo mulla on vähän mielenkiintoset varpaat ja äitillä on ihan samanlainen pikkuvarvas, eli taitaa olla vaan sukuvika kun suksi ei luista :D

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.